You are here:

Fotbalistul lui U Cluj, chemat de Săpunaru la Rapid: ”Aş fi putut să vin, dar au crezut că sunt un tip vulcanic”. Acum, l-a învins chiar în Giuleşti

Fotbalistul lui U Cluj, chemat de Săpunaru la Rapid: ”Aş fi putut să vin, dar au crezut că sunt un tip vulcanic”. Acum, l-a învins chiar în Giuleşti

Rapid

Comentarii

Dan Nistor (36 de ani) a dezvăluit că a fost dorit de multe ori de Rapid, dar transferul său în Giuleşti nu s-a mai putut realiza.

A lăudat galeria Rapidului şi a dezvăluit că a fost foarte aproape să devină ”vişiniu”: ”Au crezut că sunt un tip vulcanic”

U Cluj a câştigat duelul cu Rapid, scor 2-0, în Giuleşti, în etapa a noua din Superliga României.

Hildeberto Pereira (30) şi Dan Nistor (60), din penalty, i-au stricat lui Şumudică revenirea ”acasă” şi au adus victoria pentru echipa lui Sabău, care rămâne lider în campionat.

La finalul jocului din Giuleşti, Dan Nistor a vorbit despre evoluţia clujenilor la Bucureşti, iar unul dintre subiectele de discuţie ce i-au fost adresate a fost următorul: ”Ai lăudat fanii Rapidului şi Săpunaru spunea, la un moment dat, că şi-ar fi dorit să jucaţi împreună”. 

Veteranul de la U Cluj a luat cuvântul şi a dezvăluit că a fost foarte aproape de multe ori să devină jucătorul Rapidului, dar negocierile nu a mai fost cazul. Acum, el şi Chipciu au evoluţii ca-n prima tinereţe şi conduc campionatul României.

”Au fost nenumărate rânduri când aş fi putut să vin aici, dar, din păcate, persoanele care sunt în măsură nu au fost de acord cu acest lucru. Au crezut că sunt un tip vulcanic sau nu ştiu ce s-a mai zis de mine.

Poate să vă zică domnul Sabău sau ceilalţi antrenori pe care i-am avut dacă sunt aşa. Ştiţi cum e, lumea vorbeşte şi eu îmi văd de drumul meu”, a declarat Dan Nistor, după meci.

În prezent, U Cluj este lider detaşat în România, cu 21 de puncte acumulate în primele nouă etape. Rapid este în a doua jumătate a clasamentului, cu doar nouă puncte.

Afla mai multe despre: u clujdan nistorrapidsuperligacristi sapunaru 

viewscnt
Articole similare