You are here:

Dan Nistor este convins de un lucru după Rapid - U Cluj 0-2: "Cred că este meritat". Vârsta, doar un număr pentru "decarul" lui Sabău

Dan Nistor este convins de un lucru după Rapid - U Cluj 0-2: "Cred că este meritat". Vârsta, doar un număr pentru "decarul" lui Sabău

U Cluj

Comentarii

Dan Nistor, "decarul" celor de la U Cluj şi marcator la partida cu Rapid, a vorbit despre partida din Giuleşti.

Fotbalistul în vârstă de 36 de ani a înscris din penalty în repriza secundă a partidei din Giuleşti. Unul dintre veteranii echipei antrenate de Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre poziţia din clasament, cât şi despre munca şi efortul pe care îl depun jucătorii de la U Cluj pentru a se menţine în vârful clasamentului.

Dan Nistor: "Soţia mi-a spus că sunt nebun când am venit la U Cluj"

"A fost un meci foarte greu, sunt extenuat, a fost un meci dominat de noi, primele 15-20 de minute am arătat puţin crispaţi, dar am revenit şi ne-am făcut jocul nostru obişnuit. Ne simţim bine, cred eu că muncim bine, de-asta suntem şi pe primul loc, cred că este meritat, o să avem un meci dificil duminică, sper să avem un stadion plin.

Obiectivul nostru principal este intrarea în play-off, dacă vom intra în play-off şi vom fi pe primul loc, vom vedea, ne dorim să fim cât mai mult timp neînvinşi. Planul nostru a fost să câştigăm punct sau puncte, mergem acasă cu cele trei puncte.

Vârsta este doar un număr, soţia mi-a spus că sunt nebun când am venit la U Cluj acum doi ani. Primele au venit, vor mai veni.", a declarat Dan Nistor, la flash interviu.

Afla mai multe despre: u clujdan nistorrapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare