You are here:

"Normal că te enervează". Mircea Rednic şi Marius Măldărăşanu au oferit primele reacţii după UTA - Hermannstadt, scor 1-1: "Simt frustrare"

"Normal că te enervează". Mircea Rednic şi Marius Măldărăşanu au oferit primele reacţii după UTA - Hermannstadt, scor 1-1: "Simt frustrare"

UTA

Comentarii

Mircea Rednic şi Marius Măldărăşanu au tras concluziile, după UTA - Hermannstadt, scor 1-1, în etapa a noua din Superliga.

Primele reacţii după UTA - Hermannstadt, 1-1, în Superliga

UTA Arad a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, luni seară, pe teren propriu, în compania echipei FC Hermannstadt, în etapa a noua a Superligii. FC Hermannstadt a deschis scorul în minutul 64, prin Chiţu, în timp ce pentru UTA Arad a înscris Pedro, în minutul 74, din penalty. 

La final, Mircea Rednic a recunoscut că simte frustrarea faptului că UTA nu reuşeşte să mai câştige în Superliga. 

"Am avut o repriză bună, am început cu o bară, am controlat jocul în prima repriză, ne-am creat ceva ocazii. N-au avut curajul pe care ar trebui să-l fi avut, am început prost repriza secundă, foarte multe mingi pierdute, s-a văzut şi oboseală la unii jucători care au fost la lot, am pierdut mijlocul terenului, ne-au dominat, n-am reuşit să-i blocăm, n-am reuşit să avem posesia cum am avut în prima repriză, n-am contat în faţă, e compartimentul în care suferim.

Ştiam că aici suferim, nu trebuie să uităm că sunt jucători care au venit foarte târziu şi n-au ritm, Costache şi Cîmpanu, care au venit târziu, Hrezdac e ok, dar ofensiv încă nu aduce un plus, Mihai o să revină uşor, uşor. Bine că am egalat, bine că băieţii au crezut şi am pus presiune pe ei şi am reuşit să înscriem, nu era corect să pierdem. Eu zic că este un rezultat echitabil.

Înţeleg, se simte o presiune şi din partea suporterilor, e clar că toţi ne dorim mai mult şi merită să facem mai mult dar să nu uităm că e o echipă cu câteva schimbări. Acasă am jucat cu echipe grele şi n-am pierdut. În meciul ăsta, repriza a doua n-a fost o repriză bună, în celălalte meciuri am avut situaţii, au fost meciuri mult mai bune, în repriza a doua Sibiul a fost mult mai bun decât noi.

Normal că te enervează, azi ne-am propus să facem mai mult, pauza asta nu ne-a ajutat, de lucrat s-a lucrat bine, am simţit. E normal să fii dezamăgit, n-ai reuşit să câştigi acasă, avem o singură victorie, trebuie să rămânem pozitivi, noi trebuie să scoatem echipa din situaţia asta", a declarat antrenorul de la UTA, după încă un meci fără victorie la Arad. 

Marius Măldărăşanu, după UTA - Hermannstadt 1-1: "Simt frustrare"

După ce Hermannstadt a condus şi a mai avut alte ocazii, antrenorul Marius Măldărăşanu s-a putut bucura că jocul echipei funcţionează. 

"Simt frustrare. În prima repriză au avut bară din deviere, am avut şi noi bară prin Oroian, iar datorită celei de-a doua reprize meritam să câştigăm. Le-am zis că dacă jucăm aşa nu avem cum să nu adunăm puncte cu fiecare echipă. A venit acel henţ şi a fost penalty. Mă încurajează jocul, două puncte însemnau mult în clasament, dar mergem înainte. Probabil că mentalul e afectat atunci când iei un gol, că simţi că ai fost mai bun în anumite momente din joc. Au şi ei calitate, au avut situaţii şi împinşi de public. Poate sunt subiectiv, dar cred că meritam mai mult în seara asta. 

Să zicem plusul a fost de la Galaţi, că simţeam un reviriment, chiar dacă am pierdut. Poţi juca bine, că rezultatele apar. Totul ţine de dinamică. Băieţii dacă se mişcă, ştiu ce au de făcut în general. Când doi, trei nu se mişcă se dărâmă tot. 

Noi am început mai greu, dar suntem acolo. Şi sezonul trecut a fost echilibrat, dar contează ce fac echipele mari, când pierd puncte cu echipele mici. Campionatul e echilibrat, iar orice serie de două, trei victorii te urcă mult", a spus Marius Măldărăşanu, după remiza de la Arad. 

Afla mai multe despre: mircea rednicmarius maldarasanuuta hermannstadt 

viewscnt
Articole similare