You are here:

Joyskim Dawa, replică pentru Louis Munteanu după declaraţiile curajoase ale atacantului care a refuzat FCSB: "Ne vedem curând"

Joyskim Dawa, replică pentru Louis Munteanu după declaraţiile curajoase ale atacantului care a refuzat FCSB: "Ne vedem curând"

FCSB

Comentarii

Joyskim Dawa, fundaşul camerunez al celor de la FCSB, a fost decisiv pentru echipa sa la derby-ul împotriva celor de la CFR Cluj.

Internaţionalul camerunez a fost ţinta lui Louis Munteanu la interviurile de la capătul derby-ului din Gruia. Noul vârf de atac al "feroviarilor" a explicat cum s-a pregătit pentru meciul cu echipa care l-a dorit insistent în această vară.

"M-am gândit înainte de meci să fiu mai mult în careu, că Dawa şi Mihai Popescu sunt agresivi şi am zis să fiu acolo în faţa porţii, că inteligenţi ca mine nu au cum să fie.

Aşa acum am mai spus. Din mici detalii au întors jocul, iar dacă se evita cea de la primul gol poate închideam jocul sau mai marcarcam un gol", a spus Louis Munteanu, la capătul partidei din Gruia. Dawa nu a ezitat şi i-a oferit o replică atacantului de la CFR Cluj, pe reţelele de socializare, la o zi după cele întâmplate pe teren.

Joyskim Dawa, mesaj pentru Louis Munteanu

"See you soon", sau tradus, "Ne vedem curând", a fost mesajul lui Dawa, alături de o poză în care sunt surprinşi cei doi. Dawa a înscris pentru FCSB în minutul 87, reuşită care a dus la împărţirea punctelor.

FCSB se află pe locul 12 în clasamentul Superligii, cu nouă puncte, în timp ce rivala CFR Cluj ocupă poziţia a şasea, cu un total de 14 puncte. 

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujsuperligalouis munteanujoyskim dawa 

viewscnt
Articole similare