You are here:

VIDEO | Rapid îl are în lot pe fotbalistul care excelează la matematică! Este coleg la ASE cu fiul lui Dan Şucu: "Am o înclinaţie spre astfel de materii"

VIDEO | Rapid îl are în lot pe fotbalistul care excelează la matematică! Este coleg la ASE cu fiul lui Dan Şucu: "Am o înclinaţie spre astfel de materii"

Rapid

Comentarii

Rapid se poate apropia de rivale dacă o bate pe U Cluj diseară în Giuleşti. Un puşti îndrăgostit de matematică vrea să-i aducă prima victorie lui Şumudică în Giuleşti. Partida se joacă de la ora 21:00, live video pe Orangesport.ro.

Marius Şumudică revine în această seară în Giuleşti cu un meci împotriva liderului U Cluj. Unul dintre oamenii care au prins minute după sosirea antrenorului este Rareş Pop, puştiul de la Arad care a luat Bacalaureatul cu nota 9.

"Primii doi ani de liceu au fost normali, nu era nimic ieşit din comun, jucam la juniori, însă în clasa a 11-a. Când am început să joc la prima echipă, s-a schimbat totul. Nu mai eram atât de prezent la cursuri, lipseam, dar am avut înţelegere din partea scolii şi a ieşit totul bine", a spus atacantul lateral de la Rapid. 

Rareş Pop a terminat liceul în vara anului trecut, iar acum este student la ASE. Îi are colegi pe fiul patronului Dan Şucu şi pe cel al lui Daniel Pancu.

"Am o înclinaţie spre astfel de materii, cu numere, calcule, tot felul de teorii şi, când am dat examen în a 8-a, clasa de mate-info era cea mai bună din judeţ. Nu pot spune că fotbalul e legat de matematică, dar m-a ajutat să găsesc diferite soluţii la mai multe probleme, să văd lucrurile din mai multe perspective", a mai spus fotbalistul venit de la UTA. 

Pentru a lua Bacalaureatul cu nota 9, Rareş Pop a făcut sacrificii: "În clasa a 12-a mă trezeam pe la 6-7, mergeam la scoală până la 10, mergeam la antrenament, după antrenament aveam meditaţii, al doilea antrenament şi seara continuam să învăţ şi aşa o ţineam cinci zile pe săptămână", a încheiat Rareş Pop. 

Afla mai multe despre: rares poprares pop rapidrapid u cluj 

viewscnt
Articole similare