You are here:

Furtună în Gruia. Nelu Varga, iritat pe tactica lui Dan Petrescu: ”De ce atât de defensiv? Puteam să le dăm 3-4, să-i batem la scor”

Furtună în Gruia. Nelu Varga, iritat pe tactica lui Dan Petrescu: ”De ce atât de defensiv? Puteam să le dăm 3-4, să-i batem la scor”

CFR Cluj

Comentarii

Nelu Varga a văzut ce s-a întâmplat duminică seara în Gruia la CFR - FCSB şi a tras concluzii dure despre echipa pe care o finanţează.

CFR Cluj şi FCSB au remizat, scor 2-2, în etapa a noua din Superliga României, după un meci frumos în Gruia.

Louis Munteanu a marcat de două ori împotriva campioanei, în minutele 36 şi 50, dar campioana a reuşit să revină pe tabelă prin golurile înscrise de Băluţă (59) şi Dawa (87).

Nelu Varga, foc şi pară pe CFR şi Dan Petrescu: ”Dezamăgit. Trebuia să mergem peste ei să le dăm 3-4”

După ce Gigi Becali şi-a exprimat punctul de vedere cu privire la desfăşurarea partidei din Gruia, a venit şi rândul omologului său de la CFR, Nelu Varga.

Finanţatorul clujenilor a trimis un semnal clar pentru Dan Petrescu şi echipa sa. Acesta nu înţelege tactica folosită în duelul cu FCSB, căreia, afirmă el, CFR putea să le dea ”măcar patru goluri”.

”Nu înţeleg de ce am făcut un joc atât de defensiv. Eu cred că trebuia să mergem peste ei să le dăm 3-4. Aşa am simţit. Că putem să le dăm măcar patru goluri FCSB-ului şi să-i batem la scor aseară.

E singurul lucru care m-a dezamăgit aseară. Faptul că am fost în partea a doua a jocului foarte defensiv şi nu înţeleg de ce.

Ne-a mers foarte bine pe atac. Nu mai ştiau de ei. Băieţii noştri i-au bulversat şi trebuia să mergem aşa pentru că puteam bate la scor pe FCSB.

Sunt însă foarte mulţumit de joc. E una din partidele bune. Iată că Dan Petrescu are la dispoziţie jucători cu care să facă performanţă”, a declarat Nelu Varga, conform Fanatik.

În urma rezultatului din Gruia, CFR Cluj este pe locul al cincilea, cu 14 puncte, în timp ce FCSB este pe 12, cu nouă puncte.

Afla mai multe despre: cfr clujfcsbnelu vargadan petrescu 

viewscnt
Articole similare