You are here:

Gigi Becali, scurt şi la obiect. Un jucător, numit ”creier”, altul ”vijelie”. Transferul de la Farul l-a ”impresionat”, iar la ”Tavi trebuie mai multă putere”

Gigi Becali, scurt şi la obiect. Un jucător, numit ”creier”, altul ”vijelie”. Transferul de la Farul l-a ”impresionat”, iar la ”Tavi trebuie mai multă putere”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a avut obişnuita-i reacţie de la palat şi a vorbit pe larg despre remiza dintre FCSB şi CFR Cluj.

CFR Cluj şi FCSB au remizat, scor 2-2, în etapa a noua din Superliga României, după un meci frumos în Gruia.

Louis Munteanu a marcat de două ori împotriva campioanei, în minutele 36 şi 50, dar campioana a reuşit să revină pe tabelă prin golurile înscrise de Băluţă (59) şi Dawa (87).

Gigi Becali, conferinţă în forţă: ”A dirijat totul. Ce să mai? Creier”. Cine a ”jucat bine de frică”

La o zi distanţă, Gigi Becali a vorbit şi la reşedinţa sa de domiciliu cu privire la meciul disputat în Ardeal.

Omul de afaceri a vorbit cu subiect şi predicat despre o parte dintre jucătorii săi. I-a plăcut nou-venitul fundaş central Mihai Popescu, Florin Tănase a schimbat faţa jocului, Alex Băluţă joacă bine ”doar de frică”, iar Octavian Popescu are nevoie de mai multă ”bărbăţie”.

”Mihai Popescu m-a surprins plăcut. Ştiam, dar m-a impresionat. A urcat cu mingea la picior, cu curaj, mi-a plăcut de el. Tavi trebuie să aibă mai multă putere, bărbăţie, tărie.

Jocul l-a schimbat Tănase la mijlocul terenului. A dirijat totul. Ce să mai? Creier. Băluţă a jucat bine de frică. Ca să-l fac pe Băluţă să joace bine, îl bag pe altul titular, iar când intră zici că-i vijelie. A venit vijelia. Nu putea să rateze aia. Era poartă toată. N-avea cum”, a declart Gigi Becali, la palat.

În urma rezultatului din Gruia, CFR Cluj este pe locul al cincilea, cu 14 puncte, în timp ce FCSB este pe 12, cu nouă puncte.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalisuperliga 

viewscnt
Articole similare