You are here:

George Puşcaş a dat totul pe faţă: ”Am acceptat fără niciun alt comentariu. Niciodată nu voi refuza sau comenta deciziile selecţionerului”

George Puşcaş a dat totul pe faţă: ”Am acceptat fără niciun alt comentariu. Niciodată nu voi refuza sau comenta deciziile selecţionerului”

Echipa națională

Comentarii

Atacantul român George Puşcaş (28 de ani) a dezvăluit cum au stat lucrurile, din punctul său de vedere, cu privire la situaţia tensionată pe care a iscat-o în cadrul echipei naţionale la meciul cu Lituania.

România a câştigat ambele meciuri disputate până acum în Liga Naţiunilor, 3-0 cu Kosovo şi 3-1 cu Lituania.

De pe foaia de joc a partidei cu naţionala baltică a lipsit, însă, George Puşcaş, iar în spaţiul media au apărut zvonuri cu privire faptul că atacantul român s-ar fi enervat şi ar fi plecat pe cont propriu din lotul lui Mircea Lucescu

Luni, Puşcaş a ţinut să lămurească situaţia şi a explicat că după ce a aflat că nu va face parte din lotul pentru meciul cu Lituania, formaţia sa, Bodrumspor, i-a cerut să revină mai repede pentru a participa la antrenamente.

"Referitor la informaţiile care au apărut în mass media în ultimele zile, vreau să clarific câteva lucruri. S-au scris multe lucruri false sau denigratoare despre mine în ultimii ani şi nu am reacţionat niciodată ştiind că cine mă cunoaşte cu adevărat şi urmăreşte ştie mereu care este adevărul despre mine şi acţiunile mele, dar când este vorba despre echipa naţionala şi ţara mea consider că este datoria mea să ies în faţă şi să explic!

Aşadar, s-a spus că am vrut să plec înainte de meciul cu Lituania. Adevărul este că după ce conducerea clubului a văzut că nu fac parte din lot pentru meciul cu Lituania, am fost întrebat dacă pot să revin mai repede la Bodrum, pentru a prinde antrenamentul de a doua zi şi pentru a intra mai repede în pregătirea meciului care urma să se joace în weekend, lucru care nu s-a întâmplat şi am ajuns mai târziu la antrenamentele de după.

L-am întrebat pe team manager dacă există această opţiune, crezând că poate sunt şi obligat, conform regulamentului UEFA, să fac acest lucru. Mi s-a spus că nu e obligatoriu şi că domnul Lucescu îşi doreşte să rămân până la finalul acţiunii, adică până la finalul meciului. Am acceptat fără niciun alt comentariu.

Echipa naţională este extrem de importantă pentru mine şi nu există onoare mai mare decât să fiu convocat să îmi reprezint ţara. Niciodată nu voi refuza sau comenta deciziile selecţionerului. Da, este adevărat că mă interesează mereu să înţeleg unde greşesc şi cum pot progresa, dar întotdeauna voi respecta şi accepta deciziile sale.

La echipa naţională suntem o familie şi nimeni nu ne poate dezbina. Sunt foarte bucuros că am obţinut 6 puncte în primele două meciuri din Liga Naţiunilor şi vom continua să luptăm pentru România!

Hai, România!", a fost mesajul atacantului de 28 de ani.

George Puşcaş a adunat 44 de meciuri în tricoul primei reprezentative a României şi a marcat 11 goluri. Cota sa actuală de piaţă este de 1,5 milioane de euro.

Afla mai multe despre: george puscasromaniaechipa nationalastranieri 

viewscnt
Articole similare