You are here:

Fotbaliştii pe care Mircea Lucescu i-a criticat, în faţa echipei. Ce nu i-a convenit selecţionerului

Fotbaliştii pe care Mircea Lucescu i-a criticat, în faţa echipei. Ce nu i-a convenit selecţionerului

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul naţionalei României, Mircea Lucescu, a recunoscut că anumiţi fotbalişti au fost mustraţi, după primul meci, cu Kosovo. În schimb, situaţia s-a schimbat, după victoria cu Lituania.

Fotbaliştii din naţionala României care l-au dezamăgit pe Mircea Lucescu în timpul meciului

România a învins în Kosovo cu 3-0, apoi Lituania, cu 3-1, iar Mircea Lucescu a tras concluziile după acţiunea naţionalei din septembrie. 

"M-a surprins că (n.r. - fotbaliştii Lituaniei) au avut un joc de posesie şi de construcţie de joc, la care noi ar fi trebuit să raspundem cu un joc pe spaţii scurte, rapid, dar nu s-a putut din cauza stării terenului. Gazonul a fost mizerabil pentru o echipă care pune totul pe tehnica pasei. Este foarte greu când apar greşelile din cauza aceasta, pentru că jucătorii suferă, se enervează", a declarat Mircea Lucescu, după a doua victorie din actualul mandat. 

Fotbaliştii care au venit de pe bancă în Kosovo - România l-au dezamăgit pe Mircea Lucescu

În Kosovo, prima linie a convins, însă prestaţia celor care au venit de pe bancă nu a fost convingătoare. Florinel Coman, George Puşcaş, Ianis Hagi, Darius Olaru şi Alex Mitriţă au fost cei care au intrat pe teren în Kosovo. 

"De data asta jucătorii de rezervă au fost excelenţi. Dacă în Kosovo i-am criticat pentru modul în care au intrat, adică relaxaţi şi superficiali, de data asta au contribuit decisiv la căştigarea meciului. Şi intrarea lui Hagi, şi a lui Alibec, mai ales a lui Mitriţă, care a dat încredere tuturor prin calitatea lu tehnică, iniţiativa lui, driblingul lui, pasele lui... Mitriţă cred a stimulat puţin echipa şi a ajutat. 

În continuare trebuie să mă străduiesc să cunosc bine jucătorii, îi cunoşteam aşa... Nici acum nu-i cunosc pe toţi după numele mic, pe prenume, mai şi greşesc aşa", a mai spus selecţionerul României, Mircea Lucescu. 

Darius Olaru, Alex Mitriţă, Ianis Hagi şi Denis Alibec au intrat pe teren în a doua repriză din România - Lituania 3-1

În grupă din Liga Naţiunilor, România are şase puncte şi ocupă primul loc, urmată de Kosovo şi Cipru, ambele cu câte trei puncte. Lituania este pe ultimul loc, fără punct câştigat.

Afla mai multe despre: mircea lucescumircea lucescu echipa nationalaromania lituania 

viewscnt
Articole similare