You are here:

Reacţia presei din Italia după accidentarea suferită de Valentin Mihăilă în Parma - Udinese: "Antrenorul nu a ezitat"

Reacţia presei din Italia după accidentarea suferită de Valentin Mihăilă în Parma - Udinese: "Antrenorul nu a ezitat"

Serie A

Comentarii

Parma a suferit un eşec cu scorul de 3-2 în meciul din etapa a 4-a din Serie A, împotriva celor de la Udinese.

Echipa românilor din Serie A a reuşit să treacă în avantaj încă din minutul 2 al partidei. Del Prato a înscris din centrarea venită din piciorul lui Valentin Mihăilă. Dennis Man a fost şi el decisiv pentru formaţia lui Fabio Pecchia. 

În minutul 43, Man a pasat decisiv pentru golul înscris de Bonny. Problemele au început abia din repriza secundă, pentru gazde. 

Lucca a redus din diferenţă cu reuşita sa din minutul 49. Florentin Thauvin a înscris golul egalizator în minutul 68 al partidei. Dennis Man a părăsit terenul de joc în minutul 70, înlocuit de Almqvist.

Thauvin a reuşit "dubla" după ce gazdele au rămas în inferioritate numerică, în urma cartonaşului roşu văzut de Keita, iar Udinese a obţinut cele trei puncte în faţa Parmei.

Valentin Mihăilă, component important al formaţiei nou promovate în Serie A, cât şi a naţionalei României, a ieşit accidentat în minutul 88 al partidei, în urma unui contact dur cu Keinan Davis.

Gianluca di Marzio, unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti italieni, a descris incidentul în care a fost implicat fostul jucător al Universităţii Craiova.

Valentin Mihăilă, accidentare suferită pe finalul meciului cu Udinese

"Veşti proaste pentru Parma lui Pecchia. În timpul meciului cu Udinese, Mihăilă a fost nevoit să părăsească terenul din cauza unei accidentări. În timpul meciului dintre Parma şi Udinese, Valentin Mihăilă s-a accidentat şi a fost nevoit să fie înlocuit spre final.

Jucătorul s-a rostogolit la pământ după un fault al lui Keinan Davis în minutul 88 şi a părăsit imediat terenul, ajutat de coechipierul său, Hernani.

Întreaga fază a stârnit îngrijorare pentru echipa gazdă, deoarece extrema stângă care poartă tricoul cu numărul 28 părea să sufere foarte mult şi nu putea să meargă cum trebuie. Drept urmare, Fabio Pecchia nu a ezitat să facă schimbarea înlocuind-l pe român cu Gui Camara.", a scris Gianluca di Marzio, despre accidentarea internaţionalului român.

Afla mai multe despre: serie avalentin mihailagianluca di marzioparmadennis manudinese 

viewscnt
Articole similare