You are here:

"S-a confirmat". Expertul ştie de ce Rapid încă suferă în Superliga. Viorel Moldovan a găsit un alt motiv: "Se vede"

"S-a confirmat". Expertul ştie de ce Rapid încă suferă în Superliga. Viorel Moldovan a găsit un alt motiv: "Se vede"

Rapid

Comentarii

Experţii au comentat înfrângerea suferită de Rapid cu U Cluj, iar Constantin Zotta consideră că problema giuleştenilor a fost moştenită din perioada petrecută de Neil Lennon. Preşedintele Viorel Moldovan consideră că nici starea de spirit nu-i ajută pe fotbaliştii lui Marius Şumudică.

Au fost găsite cauzele pentru picajul Rapidului! Ce se întâmplă, chiar şi cu Marius Şumudică pe bancă

Rapid a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de echipa Universitatea Cluj, în ultimul meci al etapei a noua a Superligii. A fost primul meci pentru antrenorul Marius Şumudică pe arena din Giuleşti de la revenirea la cârma rapidiştilor, la 20 august. Golurile au fost marcate de Pereira (30) şi Nistor (60 - penalty).

Basarab Panduru a oferit, la Prima Sport, prima concluzie despre meci, iar aceasta este alarmantă, în condiţiile în care Marius Şumudică a avut două săptămâni de pauză competiţională. 

"A părut că momentul ăsta e bun pentru Rapid. Vine Şumudică la echipă, după două zile, trei te duci la Iaşi, apoi la Craiova nu are timp să antreneze şi să scoatem cât mai multe puncte din meciurile astea, că apoi vine pauza. Ai zis că te ajută pauza, iar după pauza asta vine meciul cu U Cluj. Rapid a jucat slab în seara asta, cu un joc lent şi cu o ocazie mică în seara asta. În rest, nimic, schimbări după cele două sătpămâni de pregătire", a spus expertul. 

Pentru sursa citată, Constantin Zotta a spus că Rapid încă suferă: "S-a demonstrat că Rapid nu e pregătită fizic. S-a confirmat".  

Reacţia lui Viorel Moldovan: "Poate există circumstanţe"

Preşedintele de la Rapid a asistat la rezultatul negativ de pe teren propriu şi a oferit câteva motive pentru care revenirea lui Marius Şumudică a fost stricată. Viorel Moldovan consideră că nici măcar acum jucătorii nu stau bine la capitolul încredere. 

"Nu e confortabil când pierzi pe teren propriu, noi am avut aşteptări mari în seara asta. Căutăm victoria pe terenul nostru şi punctele că sunt importante pentru clasament. Adversarele noastre se distanţează şi nu reuşim să adunpm puncte. Este o înfrângere dureroasă, dar poate există circumstanţe. Au debutat azi anumiţi jucători, abia transferaţi, Hromada şi Grameni, care au debutat şi zic că s-au descurcat bine, dar se vede lipsa omogenităţii. Au fost comise greşeli individuale şi colective, dar U Cluj a meritat victoria şi a jucat mai bine. A demonstrat că e liderul clasamentului. 

Ar fi fost ideal să adunăm puncte şi să creştem acest capital de încredere, că ducem lipsă la acest capitol şi se vede în exprimarea jucătorilor. În afară de ocazia lui Cristiansen, în prima repriză, nu am pus probleme. Este în continuare acest moment dificil. Azi nu am avut continuitate în rezultate. Există frustrare, nu ne ies lucrurile cum vrem şi trebuie să găsim modalitatea de a depăşi acest moment. E un moment lung, am vrea să-l depăşim, dar nu reuşim", a declarat conducătorul de la Rapid, Viorel Moldovan. 

În urma rezultatului din Giuleşti, U Cluj s-a distanţat în fruntea clasamentului şi are 21 de puncte, în timp ce Rapid este pe 11, doar cu nouă puncte.

Afla mai multe despre: marius sumudicarapid u clujviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare