You are here:

Convocat de Lucescu la echipa naţională, Virgil Ghiţă este în forma carierei în Polonia. A înscris în ultimele trei partide pentru Cracovia

Convocat de Lucescu la echipa naţională, Virgil Ghiţă este în forma carierei în Polonia. A înscris în ultimele trei partide pentru Cracovia

Stranieri

Comentarii

Virgil Ghiţă (26 de ani), fostul fundaş al celor de la Farul Constanţa, are parte de o perioadă excelentă la echipa sa de club, Cracovia.

Fundaşul crescut la academia lui Gheorghe Hagi a înscris în ultimele trei partide ale celor de la Cracovia, în toate competiţiile. 

În ultima etapă de campionat, la duelul de pe terenul celor de la Puszcza, Ghiţă a înscris primul gol al grupării pentru care joacă din anul 2022. Partida avea să se încheie cu scorul de 2-1, iar Cracovia a urcat pe poziţia secundă în clasamentul primei divizii din Polonia.

Seria excelentă a fundaşului român avea să continue şi la partida celor de la Cracovia din Cupa Poloniei. Deşi Cracovia a cedat în prelungiri în faţa celor de la Sandecja, formaţie din a treia ligă poloneză, Ghiţă a înscris golul de 1-1 în minutul 81.

Virgil Ghiţă, trei goluri în ultimele trei partide pentru Cracovia

De la transferul său la Cracovia, Ghiţă a bifat 86 de apariţii în tricoul formaţiei pentru care a evoluat şi un actual component al lotului lui Gheorghe Hagi la Farul, Rivaldinho.

Virgil Ghiţă a primit o convocare din partea selecţionerului echipei naţionale a României, Mircea Lucescu, pentru primele partide din noua ediţie a UEFA Nations League. Deşi nu a evoluat pentru selecţionata "tricoloră", prestaţiile solide de la echipa de club îl vor menţine pe Ghiţă în circuitul echipei naţionale.

Afla mai multe despre: stranierivirgil ghitamircea lucescucracoviaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare