You are here:

"I-am pupat". Marius Şumudică, spectacol la declaraţii după Slobozia - Rapid 1-2! A "turbat" când a primit gol, însă a câştigat un fotbalist: "Mi-a ieşit"

"I-am pupat". Marius Şumudică, spectacol la declaraţii după Slobozia - Rapid 1-2! A "turbat" când a primit gol, însă a câştigat un fotbalist: "Mi-a ieşit"

Rapid

Comentarii

Antrenorul de la Rapid, Marius Şumudică, a venit euforic după ce a învins-o pe Unirea Slobozia, la Clinceni. Principalul a spus că atitudinea jucătorilor l-a mulţumit, că aşteaptă o victorie şi pe Giuleşti, însă că l-a pierdut pe Hromada.

Marius Şumudică, euforic după ce Rapid a învins-o pe Unirea Slobozia

Rapid a învins luni seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Unirea Slobozia, în ultimul meci al etapei a zecea din Superliga. Rareş Pop a fost în formă şi a deschis scorul în minutul 24 din pasa superbă a lui Christensen. Pospelov a egalat în minutul 31, din careu, dar giuleştenii au trecut din nou în avantaj în minutul 60, când Rareş Pop a şutat sub transversală, din careu. 

"Nu ştiu dacă e formula câştigătoare, că şi cei intraţi de pe bancă au intrat bine. Altă atitudine, agresivitate, ocazii de gol. Nu ştiu dacă a venit vreo echipă care să vină să domine Slobozia cum am dominat-o noi azi. Corner şi luăm gol... dar asta înseamnă o echipă mare care revine şi noi am revenit la 1-1. I-am şi pupat la sfârşit de meci pe toţi, că toţi merită. Şi cei de pe bancă, toţi merită şi am simţit o emulaţie şi care a dat pozitivitate echipei. Îmi era că iar o să fie ghinion, se întâmplă ceva şi îmi era ruşine de fani. Trebuie să schimbăm ceva şi dacă avem aceeaşi atitudine ca cea de azi şi cu transferurile, atunci va creşte calitatea echipei şi ne batem la play-off, la obiectivul pe care-l avem. 

Ca atitudine azi mi-au plăcut mult, am avut o sumedenie de ocazii, am avut posesie, iar acest lucru Rapid nu l-a avut înainte. Începem să creştem şi m-au ajutat săptămânile acestea. Cei de pe bancă au adus un plus echipei, Kait, Emmers, Micovschi, nu mai spun nume, nu-i nominalizez. Creştem frumos ca ghioceii, aşa creştem şi noi. Mi-e drag de aceşti băieţi şi o să le vină rândul tuturor. Când am cinci, şase underi nu poţi fi decât bucuros. Cele trei puncte pentru moral înseamnă ceva, dar nu înseamnă nimic dacă nu câştigăm cu Galaţiul acasă. Dacă avem agresivitatea de azi, avem şanse să luăm cele trei puncte", a declarat Marius Şumudică, după a doua victorie pe banca Rapidului. 

Rapid l-a pierdut pe Hromada, dar l-a câştigat pe Christensen

Marius Şumudică începe să fie mulţumit de fotbaliştii pe care i-a transferat, iar aşteptarea poate lua sfârşit şi în privinţa lui N'Jie şi Boupendza.

"Christensen are calitate mare, are linişte cu mingea la picior la 24 de ani. Eu îl cunoaştem foarte bine şi îmi mai iese cu unul. Sper să-mi iasă şi cu cei doi (n.r. - Boupendza şi N'Jie). Au fost depuse actele, aşteptăm şi urmăm paşii legali care sunt şi vedem când iau permisul de muncă. Sper să-i am cu Botoşani, că aşa e normal"

Am turbat când am luat gol din fază fixă, le-am arătat câte goluri au marcat din faze fixe, le-am spus, iar contrar jocului au ajuns în faţa porţii. Ne-am apărat bine, am fost reactivi, am jucat bine pe tranziţie pozitivă. Am câştigat la Iaşi, am făcut egal cu Craiova, am câştigat cu Slobozia şi trebuie să câştigăm pe Giuleşti. Ca azi să fie şi pe Giuleşti. Aceşti suporteri merită agresivitatea de azi. Azi nu era corect să nu câştigăm cele trei puncte. 

L-am pierdut pe Hromada azi la pauză cu vechea lui problemă, că are o pubalgie. Mă aşteptam la nişte probleme musculare, dar nu am şi înseamnă că lucrăm bine. Sperăm că-i ţine Dumnezeu sănătoşi şi e cel mai important", a încheiat antrenorul de la Rapid, Marius Şumudică, după 2-1 cu Unirea Slobozia. 

 

 

Afla mai multe despre: unirea slobozia rapidmarius sumudica rapid 

viewscnt
Articole similare