You are here:

Emil Săndoi, neînvins de la revenirea în Superliga. Noul antrenor de la Poli Iaşi aşteaptă duelul cu liderul clasamentului, U Cluj

Emil Săndoi, neînvins de la revenirea în Superliga. Noul antrenor de la Poli Iaşi aşteaptă duelul cu liderul clasamentului, U Cluj

Poli Iași

Comentarii

Emil Săndoi, antrenorul celor de la Poli Iaşi, a vorbit la capătul remizei echipei sale de pe terenul celor de la UTA Arad.

UTA Arad şi Poli Iaşi au remizat cu scorul de 0-0, într-un meci disputat pe Arena Francisc Neuman din Arad. Poli Iaşi vine după victoria surprinzătoare obţinută în Copou la debutul lui Săndoi pe banca ieşenilor, 2-0 în faţa fostei sale echipe, Universitatea Craiova. Săndoi nu a reuşit să câştigă şi la prima deplasare, alături de Poli Iaşi, însă, îşi menţine statutul de invincibilitate după două etape.

Emil Săndoi: "Nivelul campionatului nostru este în creştere"

"În primele minute ale jocului, fiind primul joc în deplasare pe care îl disputam, uşor-uşor am crescut în joc, am echilibrat, în unele momente am dominat şi noi, în repriza a doua am avut o ocazie cât se poate de clară a lui Kamberi.

În repriza a doua am gestionat foarte bine cu excepţia fazelor fixe ale noastre, care s-au transformat în contraatacuri periculoase desfăşurate de UTA. În a doua repriză ocazia lui Tailson este cât roata carului. Şi UTA a avut oportunităţi, cele mai clare ocazii cred că noi le-am avut, cred că a fost un joc echilibrat.

Ne aşteaptă două meciuri extrem de grele, până în momentul ăsta eu zic că am ieşit ok, putea să fie şi mai rău. S-a ridicat nivelul campionatului, s-a ridicat, uitându-ne la clasament sunt mai multe echipe care au obţinut puncte. U Cluj demonstrează un joc foarte bine organizat, consistent, cu jucători cu maturitate, omogenitate, nivelul campionatului nostru este în creştere.", a declarat Săndoi, la flash interviu.

Afla mai multe despre: poli iasiemil sandoiuta aradsuperliga 

viewscnt
Articole similare