You are here:

Gigi Becali anunţă lovitura odată intrat în politică! Cum FCSB redevine Steaua Bucureşti: "La revedere, Talpan"

Gigi Becali anunţă lovitura odată intrat în politică! Cum FCSB redevine Steaua Bucureşti: "La revedere, Talpan"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, şi-a anunţat revenirea în politică, iar odată cu această decizie susţine că va rezolva mai multe aspecte care-l nemulţumesc. Pe agenda sa sunt neregulile pe care le-a sesizat la: Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Federaţia Română de Fotbal şi cazul Stelei Bucureşti.

Gigi Becali revine în politică: "Ei m-au făcut să intru"

Finanţatorul FCSB face un nou pas, pentru a rezolva anumite aspecte pe care le consideră nedrepte. 

Gigi Becali se alătură AUR şi va candida la Camera Deputaţilor, la alegerile parlamentare din 1 decembrie. 

"Da, revin. M-a determinat Legea Sportului, ca să-i arăt lui Burleanu cu tirania lui că există ac de cojocul lui, că nu mai candidezi tu de atâtea ori, nu mă mai obligi cu U21, că pun eu în Legea Sportului să nu mă mai obligi. Pun acolo că nu mai ai tu putere să comanzi LPF, că are statut separat şi se conduce LPF. Am fost în puşcărie şi trebuie să-l primesc cu Hristos nu poţi să vezi chinurile din pulşcărie şi să treci cu vederea. Lege dau... Prima lună în care stai în puşcărie, trei zile acasă, trei zile pe lună. Le trec la drepturi şi eşti obligat să dai. ANP bagabont şi FRF-ul bagabont m-au făcut să intru în politică şi să nu mai facă ei ce vor. Mai e şi cu astea cu legea de gen, cu curcubeul, cu ce vreţi voi, fiecare face ce vrea şi cu taina lui... Dacă bagi în legea neamului, cu asta deja ai ştampilă de neam păcătos. Ce egalitate de gen? Aşa a lăsat Dumnezeu, că vor ei nebuniile drăceşti să fie femeile egale cu bărbaţii... Treaba lor cu egalitatea de gen", a declarat Gigi Becali.  

Gigi Becali speră să rezolve şi problema pe care o are FCSB: "Asta e Steaua. Votează Parlamentul"

Finanţatorul FCSB susţine că va defini în lege palmaresul şi că parlamentarii vor vota în privinţa acestui subiect, după ce actuala campioană a Superligii şi-a pierdut identitatea, odată cu procesele câştigate de CSA Steaua Bucureşti

"Uite cum se rezolvă. Întreabă judecătorii ce înţelegi prin palmares şi nu există definiţie a palmaresului şi dăm juriştilor Parlamentului, avocaţilor, specialiştilor, doctorilor în drept... Domnule, ce e palmaresul? Apoi băgăm, în lege ce e palmaresul şi scriem acolo că palmaresul îl are cine a oferit continuitate pe activitate. Vede judecătorul, poftim că eu am continuat activitatea, asta e Steaua, hai la revedere tu, măi, Talpan. Nu fac eu, o votează Parlamentul României, că nu-mi semnez singur legea. Dacă e dreaptă legea, atunci s-o voteze. Se rezolvă şi treaba asta", a adăugat finanţatorul FCSB.  

"În politică am intrat mai mult pentru FRF şi pentru puşcării. Dacă nu făceau obrăznicia cu U21, că nu o scoate, poate nu intram, dar nu am cum să mă lupt cu ei altfel, ci doar aşa. Obrăznicia lor va fi ştearsă, dar nici nu vor mai avea voie să candideze vicepreşedinţii, nimic, nimic, nimic. Două mandate şi atât, aşa va fi", a concluzionat finanţatorul FCSB, Gigi Becali. 

Afla mai multe despre: fcsb steauagigi becali steauapalmares steaua 

viewscnt
Articole similare