You are here:

Louis Munteanu, avertizat de selecţionerul naţionalei pentru care evoluează, după ieşirea în club: "Avem nişte reguli stricte"

Louis Munteanu, avertizat de selecţionerul naţionalei pentru care evoluează, după ieşirea în club: "Avem nişte reguli stricte"

Echipa națională

Comentarii

Louis Munteanu, atacant al naţionalei U21 a României şi al celor de la CFR Cluj, a fost surprins într-un club de manele după meciul "feroviarilor" din etapa a 10-a din Superliga.

CFR Cluj a remizat cu scorul de 0-0 pe terenul celor de la FC Hermannstadt, într-un meci al etapei a 10-a din Superliga. Atacantul transferat de CFR Cluj de la Fiorentina în vara acestui an nu a strălucit la partida formaţiei antrenate de Dan Petrescu, de la Sibiu. Munteanu a fost integralist în centrul atacului oaspeţilor, fără să reuşească să înscrie.

Louis Munteanu a fost surprins într-un club din Cluj-Napoca după partida "feroviarilor" de la Sibiu, la doar câteva ore după încheierea partidei. Munteanu a consumat alcool şi a dansat pe ritmuri de manele după prestaţia ştearsă din meciul de la Sibiu.

Daniel Pancu, selecţionerul naţionalei U21 a României, a vorbit despre escapada atacantului convocat la ultimele acţiuni ale "tricolorilor", din preliminariile EURO 2025.

Daniel Pancu: "Regulile de la club sunt regulile clubului de care aparţine"

"El e la echipa lui de club, la mine nu s-a întâmplat lucrul ăsta. Noi avem nişte reguli stricte. E în timpul lui liber şi e la echipa de club. La noi, la echipa naţională, e interzis să se petreacă după jocuri.

Cine vrea să bea un pahar de vin sau o bere o poate face a doua zi, după cină, după ce s-a refăcut complet. Astea sunt regulile la noi. Mai departe, regulile de la club sunt regulile clubului de care aparţine", a declarat Daniel Pancu, conform Iamsport.ro

Afla mai multe despre: echipa nationalalouis muneanudaniel pancuromania u21 

viewscnt
Articole similare