You are here:

Gigi Becali a auzit de escapada lui Louis Munteanu şi a reacţionat: "E băiat tânăr, are bani, se duce la manea"

Gigi Becali a auzit de escapada lui Louis Munteanu şi a reacţionat: "E băiat tânăr, are bani, se duce la manea"

Superliga

Comentarii

Louis Munteanu, atacantul transferat de CFR Cluj de la Fiorentina în perioada de transferuri din această vară, a fost surprins într-un club după remiza înregistrată de "feroviari" pe terenul celor de la FC Hermannstadt.

Fostul golgheter al celor de la Farul Constanţa, revenit în Superliga în această vară, a fost surprins într-un club la doar câteva ore după remiza dintre FC Hermannstadt şi CFR Cluj.

Imaginile cu atacantul de la CFR Cluj au ajuns şi în atenţia patronului celor de la FCSB, Gigi Becali, care îl apără pe Munteanu. Gigi Becali i-a recunoscut calităţile fotbalistice fostului jucător de la Farul, pe care îl înţelege, datorită vârstei.

Gigi Becali: "Munteanu e fotbalist. Acum dacă iese, mai greşeşte omul"

"Louis Munteanu e băiat tânăr, are bani, se duce la manea, ce mare lucru? L-aţi văzut la droguri, beat? Munteanu e fotbalist. Acum dacă iese, mai greşeşte omul.", a spus Gigi Becali, la palat.

Louis Munteanu a fost protagonistul partidei dintre CFR Cluj şi FCSB, din etapa a 9-a a Superligii. Cele două echipe au remizat cu scorul de 2-2, într-un meci în care Louis Munteanu a înscris o "dublă".

Munteanu a vorbit despre adversării săi direcţi de pe teren la partida din Gruia, Joyskim Dawa şi Mihai Popescu, după ce sărbătorise într-un mod neobişnuit marcarea celor două goluri.

Cristi Balaj, preşedintele clubului CFR Cluj, a vorbit despre următorii paşi pe care clubul îi va lua în privinţa ipostazei în care a fost surprins Louis Munteanu, după meciul de pe terenul celor de la FC Hermannstadt.

"Nu cunosc informaţiile. Există regulament de ordine interioară, lucrurile sunt foarte simple. Nu cunosc amănuntele, când o să am toate informaţiile corecte, atunci o să analizăm.

(n.r. Riscă să fie penalizat?) Atunci o să analizăm, nu este corect să mă pronunţ acum. Astăzi am o zi liberă, mâine când suntem la muncă vom lua informaţii şi vom analiza", a declarat Cristi Balaj, citat de Iamsport.ro.

Afla mai multe despre: superligagigi becalilouis munteanucfr cluj 

viewscnt
Articole similare