You are here:

”Există regulament de ordine interioară!”. CFR Cluj, prima reacţia după ce Louis Munteanu a petrecut în club până dimineaţa

”Există regulament de ordine interioară!”. CFR Cluj, prima reacţia după ce Louis Munteanu a petrecut în club până dimineaţa

CFR Cluj

Comentarii

Louis Munteanu a fost filmat în timp ce a petrecut în club, deşi CFR Cluj a obţinut un nou rezultat slab în Superliga.

Analiză la CFR Cluj, după ce Louis Munteanu a petrecut în club. Ce a spus Balaj

Louis Munteanu a fost integralist în meciul de la Sibiu şi a fost unul dintre cei mai periculoşi oameni din tabăra ”feroviarilor”; însă ar putea fi amendat de conducerea clubului, după escapada de sâmbătă noaptea.

Din informaţiile Fanatik, Louis Munteanu a petrecut într-un club de manele din Cluj până spre dimineaţă şi a fost surprins ţinând un pahar în mână în care, spune sursa citată, se afla whiskey.

Cristi Balaj, preşedintele clubului ardelean, a anunţat că va exista o analiză internă la CFR Cluj după imaginile apărute cu tânărul jucător.

”Nu cunosc informaţiile. Există regulament de ordine interioară, lucrurile sunt foarte simple. Nu cunosc amănuntele, când o să am toate informaţiile corecte, atunci o să analizăm.

(n.r. Riscă să fie penalizat?) Atunci o să analizăm, nu este corect să mă pronunţ acum. Astăzi am o zi liberă, mâine când suntem la muncă vom lua informaţii şi vom analiza”, a declarat Cristi Balaj, citat de Iamsport.ro.

  • 4 reuşite în 6 etape are Louis Munteanu în actualul campionat de Superligă

Afla mai multe despre: louis munteanubalajcfrclub 

viewscnt
Articole similare