You are here:

Daniel Bîrligea, sfătuit de un fost atacant al echipei naţionale după debutul "şters" de la FCSB: "A înţeles unde vine"

Daniel Bîrligea, sfătuit de un fost atacant al echipei naţionale după debutul "şters" de la FCSB: "A înţeles unde vine"

FCSB

Comentarii

Daniel Bîrligea a debutat în tricoul celor de la FCSB la partida cu Petrolul Ploieşti, partidă încheiată cu scorul de 1-1.

Fostul golgheter al celor de la CFR Cluj a părăsit gruparea ardeleană pentru a se transfera la formaţia campioană din Superliga, FCSB. Debutant în tricoul "roş-albastru" la partida de pe teren propriu împotriva celor de la Petrolul Ploieşti, Bîrligea a evoluat doar 45 de minute, fără vreo reuşită notabilă.

Ciprian Marica, fost atacant al echipei naţionale, cât şi al echipei patronate de Gigi Becali, a vorbit despre situaţia tânărului atacant român, crescut în Italia.

Ciprian Marica: "Îl văd în viitor la naţională"

"Cred că Bîrligea a înţeles unde vine, la FCSB, ştie. Toţi fotbaliştii îl cunosc pe domnul Becali şi stiu că exercită o presiune suplimentară. Dânsul te ridică, dânsul te coboară, tu trebuie să fii profesionist şi echilibrat.

Îmi place foarte mult, sincer, îl văd în viitor la naţională mai mult decât ca acum. Şi el şi Louis Munteanu. Are nevoie de încredere, domnul Becali cu experienţa pe care a acumulat-o, mai sunt anumite detalii pe care nu le ştie. Aici jucătorii au nevoie pe lângă critică de încurajare şi antrenamente suplimentare.

Louis Munteanu cât şi Bîrligea au nevoie de goluri să simtă poarta, au nevoie de antrenamente specifice pentru treaba asta. 

Dacă nu fac lucrul ăsta e foarte greu pentru atacant să-şi menţină încrederea şi forma. Cluburile din ţara noastră tratează jucătorii unitar şi mai puţin compartimentar, pe fiecare compartiment şi individ.", a declarat Ciprian Marica.

2.500.000 de euro au plătit cei de la FCSB celor de la CFR Cluj pentru transferul lui Daniel Bîrligea.

Afla mai multe despre: fcsbdaniel birligeaciprian maricagigi becali 

viewscnt
Articole similare