You are here:

Fotbalistul de la U Cluj, ajuns în atenţia lui Gigi Becali. Mihai Stoica a dat anunţul: "I l-a propus cineva recent"

Fotbalistul de la U Cluj, ajuns în atenţia lui Gigi Becali. Mihai Stoica a dat anunţul: "I l-a propus cineva recent"

U Cluj

Comentarii

Mamadou Thiam (29 de ani), fotbalistul senegalez revenit la U Cluj în vara acestui an, a înscris în partida liderului din Superliga de pe teren propriu, împotriva Universităţii Craiova.

Thiam este la a doua experienţă în Superliga, după perioada petrecută la U Cluj, în sezonul 2022/2023. În acel sezon, Thiam marca 11 goluri în toate competiţiile în tricoul "şepcilor roşii".

500.000 de euro au primit cei de la U Cluj pentru transferul lui Thiam la Al Arabi, în iulie 2023. Mihai Stoica a dezvăluit faptul că Thiam a intrat recent în vizorul patronului celor de la FCSB, Gigi Becali, însă, mutarea nu s-a concretizat.

Mihai Stoica: "Ce rezultate se fac cu jucătorii respectivi?"

"I l-a propus cineva lui Gigi, acum, recent. Problema este alta, ce rezultate se fac cu jucătorii respectivi?", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Thiam a mai evoluat pe parcursul carierei sale pentru Dijon, Clermont, Barnsley, Oostende, Nancy, Al-Arabi şi Al-Jabalain. Mamadou Thiam a evoluat în nouă partide în acest sezon de Superliga, în care a reuşit să înscrie trei goluri şi să ofere două pase decisive.

  • 650.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului senegalez, născut la Aubervilliers, în Franţa, conform transfermarkt.com

U Cluj este liderul din Superliga după zece etape. Echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău a acumulat 22 de puncte după 10 meciuri disputate, în competiţia internă. Campioana României, FCSB, ocupă locul 11 în clasament, cu 10 puncte.

Afla mai multe despre: u clujfcsbgigi becalimihai stoicamamadou thiam 

viewscnt
Articole similare