You are here:

"E o opţiune clară". Marius Niculae, convins că Dinamo poate ajunge în play-off. Ce alte echipe din Superliga l-au surprins

"E o opţiune clară". Marius Niculae, convins că Dinamo poate ajunge în play-off. Ce alte echipe din Superliga l-au surprins

Dinamo București

Comentarii

Marius Niculae, fost jucător al celor de la Dinamo, a vorbit despre situaţia fostei sale echipei în actualul sezon din Superliga, după 10 etape.

Dinamo ocupă locul patru în clasamentul Superligii după zece etape, iar în ultimele două meciuri, trupa antrenată de Zeljko Kopic a adunat patru puncte, în condiţiile în care nu s-au putut baza pe mulţi dintre fotbaliştii de bază ai echipei.

În următoarea etapă, Dinamo primeşte vizita celor de la FC Botoşani, cealaltă echipă care a fost la un pas de a retrogradata în Liga 2, în sezonul trecut. Cele două echipe au reuşit să învingă la partidele din barajul de menţinere în Superliga.

Marius Niculae speră ca echipa lui Kopic să-şi menţină seria de rezultate bune şi să ajungă în play-off, în acest sezon.

Marius Niculae: "Anul ăsta au învăţat din greşeli, au relaţii de joc, e o echipă solidă"

"Important e că Dinamo e o opţiune clară (n.r. la play-off) adunând multe puncte, dar lupta e destul de lungă şi vom vedea ce se vă întâmpla. Alături de Dinamo mai e şi Petrolul, şi alte echipe care anul trecut nu au fost.

Un început mai greu pentru Farul, CFR, FCSB, dar echipele mari cu lot puternic întotdeauna îşi vor reveni şi probabil vor fi acolo în faţă.  Eu cred că vom avea cel puţin două surprize pentru că opţiuni serioase au luat şi Oţelul şi U Cluj care nu au fost în sezonul trecut în play-off.

Sincer, nu mă aşteptam să meargă aşa bine pentru că mă uitam şi la meciul cu Slobozia şi cu Galaţi unde au avut foarte multe absenţe, dar au reuşit să se adapteze la ce cerea jocul pentru momentul ăsta şi au reuşit să adune puncte, ceea ce este foarte important.

Anul trecut nu au reuşit să aibe acelaşi succes, dar anul ăsta au învăţat din greşeli, se vede că au relaţii de joc, că e o echipă solidă. Cu câteva transferuri importante, Dinamo se bate la play-off cu şanse reale.", a declarat Marius Niculae.

Afla mai multe despre: dinamo bucurestimarius niculaesuperliga 

viewscnt
Articole similare