You are here:

Cum s-a descurcat RFS la ultimul meci oficial înaintea duelului cu FCSB din UEFA Europa League

Cum s-a descurcat RFS la ultimul meci oficial înaintea duelului cu FCSB din UEFA Europa League

UEFA Europa League

Comentarii

RFS, campioana Letoniei, este prima adversară a celor de la FCSB în faza principală din UEFA Europa League.

Letonii se vor deplasa la Bucureşti pentru duelul cu FCSB din prima etapă a noului sezon din UEFA Europa League. Formaţia antrenată de Viktors Morozs s-a impus cu scorul de 2-1 în partida din semifinalele Cupei Letoniei, cu rivala locală, Riga FC.

Victorie în derby pentru RFS, în ultimul meci înaintea partidei cu FCSB

În campionat, RFS ocupă primul loc în clasament după 30 de etape. Rivala din capitala Letoniei, Riga FC, este pe locul doi, la şase puncte în spate, cu un meci în plus disputat. În finală, campioana Letoniei va întâlni câştigătoarea duelului dintre Auda şi FK Liepaja, în finala competiţiei.

În ediţia trecută a Cupei Letoniei, RFS a pierdut cu scorul de 2-1 în faţa celor de la Riga FC. FCSB speră să debuteze cu o victorie în UEFA Europa League, pe teren propriu, la partida cu RFS.

FCSB va avea de înfruntat adversare precum Manchester United, Hoffenheim, Olympiakos şi PAOK, în UEFA Europa League. Primele 24 de echipe la finalul celor opt etape ale fazei principale vor trece în fazele eliminatorii ale competiţiei, în timp ce formaţiile de pe poziţiile 25-36 vor părăsi competiţia.

În ultima etapă din Superliga, FCSB a remizat pe teren propriu împotriva celor de la Petrolul Ploieşti, într-un meci cu un final cu adevărat incendiar.

Afla mai multe despre: europa leaguefcsbrfsrigaletonia 

viewscnt
Articole similare