You are here:

Încă un stadion va fi construit în România! Clubul din Superliga care va avea o arenă modernă: "28.000 de locuri, iar primăria a semnat contractul"

Încă un stadion va fi construit în România! Clubul din Superliga care va avea o arenă modernă: "28.000 de locuri, iar primăria a semnat contractul"

Superliga

Comentarii

Încă un club din Superliga va beneficia de un stadion modern, iar preşedintele grupării a oferit informaţii de ultim moment despre stadiul proiectului.

Oţelul Galaţi va juca pe un stadion nou! Cristi Munteanu susţine că va avea "25.000-28.000 de locuri"

Oţelul Galaţi s-a transformat sub comanda lui Dorinel Munteanu, care a promovat echipa până în Superliga. În acest sezon, echipa din Moldova este pe locul secund în Superliga, cu 17 puncte acumulate după nouă meciuri, iar veştile bune continuă în jurul clubului. 

Preşedintele de la Oţelul, Cristi Munteanu, a transmis că proiectul noului stadion din Galaţi este în derulare. 

"Viitorul stadion este la studiul de fezabilitate. Primăria a semnat contractul acum două săptămâni. În doi-trei ani vom avea stadion de 25.000-28.000 de locuri”, a dezvăluit Cristi Munteanu, conform ProSport

La începutul acestui an, primarul Galaţiului a dezvăluit că bătrânul Stadion ”Dunărea”, construit cu aproape 100 de ani în urmă, va fi demolat, iar în locul acestuia va fi clădit o arenă modernă. 

Cristi Munteanu: "Acum suntem Oţelul din prima ligă care se bate cu granzii"

Conducătorul de la Oţelul a dezvăluit care este situaţia clubului în acest moment. 

„Nu avem buget de primele şase, şapte locuri. Ne ţinem în echilibru, încercăm să ţinem pasul cu celelalte echipe, la finanţe. Plătim jucătorii la zi. Suntem echipă de la mijlocul clasamentului în jos, din punct de vedere financiar.

Vrem să gestionăm bugetul în aşa fel încât să nu avem probleme. Sper ca partenerii, care au făcut bugetul pe trei piloni, să «nu ia apă».

Numărul de abonamente a scăzut faţă de anul trecut, după ce a crescut preţul lor. Este nevoie de bani ca să fie ţinută echipa. Avem pachet de meciuri la care mărim preţul biletului cu 10 lei.

Acum suntem Oţelul din prima ligă care se bate cu granzii. Lumea era obişnuită după cinci-şase ani de Liga 3 cu alte preţuri. Sunt oameni din judeţele vecine care vin doar la meciurile cu FCSB, Dinamo, Rapid”, a adăugat Cristi Munteanu pentru sursa citată. 

Afla mai multe despre: cristi munteanustadion nou galatistadion otelul galati 

viewscnt
Articole similare