You are here:

"V-am spus". Marius Şumudică, după ce a luat primele măsuri dure la Rapid: "Pentru ce au făcut etapa trecută, cu U Cluj"

"V-am spus". Marius Şumudică, după ce a luat primele măsuri dure la Rapid: "Pentru ce au făcut etapa trecută, cu U Cluj"

Rapid

Comentarii

Antrenorul de la Rapid, Marius Şumudică, a luat primele decizii asupra lotului, iar acesta a explicat cum a fost gândită echipa de start pentru meciul cu Unirea Slobozia, din etapa a zecea.

S-a încheiat perioada de cunoaştere la Rapid! Marius Şumudică a luat primele măsuri dure

Rapid Bucureşti vrea victoria cu Unirea Slobozia, în deplasarea de la Clinceni, luni, de la 21:00, live video pe Orangesport.ro. 

Pentru meciul din etapa a zecea, Marius Şumudică a făcut modificări în primul 11 în meciul cu nou-promovata, nemulţumit pentru ce a trăit în Giuleşti în etapa trecută, 0-2 cu U Cluj.

Braun, Grameni şi Micovschi au ieşit din echipa de start, iar Marius Şumudică a explicat motivele. 

"V-am spus că vom alcătui echipa de start în funcţie de cum se pregătesc şi de ce au făcut etapa trecută (n.r. - cu U Cluj, scor 0-2). Mai departe ţine de fiecare. Ne-am pregătit bine, am mai câştigat o săptămână şi sper să arătăm mai bine fizic şi ca relaţii între jucători şi am toate argumentele pentru care vom fi o echipă bună. 

E greu, suntem cea mai tânără echipă din prima ligă şi, dacă-l scoatem pe Săpunaru, suntem cea mai tânără din primele două ligi. Azi să demonstrăm că suntem Rapid şi e greu când duci povara celor 12 meciuri cu o singură victorie. Campionatul e greu cu oricine joci, dar azi să demonstrăm cu un joc bun că merităm să plecăm învingători de aici. Am avut discuţii de grup, am discutat, le-am spus. Trebuie să învăţăm să câştigăm şi să transformăm mentalitatea aceasta de confort în una de învingători", a declarat Marius Şumudică, de la stadionul din Clinceni. 

  • Cum arată Rapid cu Unirea Slobozia: Siegrist - Manea, Săpunaru, Paşcanu, Borza - Hromada, Christensen - Pop, Hasani, Petrila - Burmaz
  • Rezerve: Aioani, Onea, Ignat, Blazek, Braun, Vulturar, Mendes, Kait, Grameni, Micovschi,Emmers, Jambor
  • Cum a arătat Rapid cu U Cluj: Siegrist - Manea, Săpunaru, Paşcanu, Braun - Grameni, Hromada, Christensen - Micovschi, Burmaz, Petrila
  • Rezerve: Aioani, Onea, Ignat, Blazek, Borza, Emmers, Vulturar, Kait, Gojkovic, R. Pop, Hasani, Jambor

Afla mai multe despre: marius sumudicarapid unirea sloboziamarius sumudica rapid 

viewscnt
Articole similare