You are here:

Basarab Panduru a numit fotbalistul de la Rapid care "bate la porţile echipei naţionale", după victoria giuleştenilor de la Clinceni

Basarab Panduru a numit fotbalistul de la Rapid care "bate la porţile echipei naţionale", după victoria giuleştenilor de la Clinceni

Rapid

Comentarii

Basarab Panduru a vorbit despre succesul obţinut de Rapid pe terenul Unirii Slobozia, într-un meci al etapei a zecea din Superliga.

Rapid şi-a revenit după eşecul suferit în Giuleşti cu liderul clasamentului din Superliga, U Cluj. Giuleştenii s-au deplasat la Clinceni cu o singură misiune, victorie la partida cu Unirea Slobozia.

Rareş Pop a deschis scorul pentru echipa lui Marius Şumudică, însă Pospelov a restabilit egalitatea la scurt timp, din fază fixă. Rareş Pop a reuşit "dubla" în repriza secundă, cu o execuţie dificilă.

Basarab Panduru a evidenţiat prestaţia rapidiştilor la partida de la Clinceni, cât şi reuşitele individuale ale fotbaliştilor din atacul echipei oaspete.

Basarab Panduru: "Aş vrea să apreciez prima repriză făcută de Petrila"

"Cel mai mult conta să câştige, până la urmă a contat, jocul a fost destul de bunicel. În prima repriză Rapid a fost mai bună, au şi marcat destul de repede dar s-au trezit egalaţi, acolo făceau marcaj om la om, la corner, mingea a fost deviată cu capul, a căzut în şase metri, per total Rapidul a fost echipa mai bună care a avut multe ocazii, golul de 2-1 este destul de frumos.

Golul doi frumos, al lui Rareş Pop, chiar dacă mingea este deviată şutul este sănătos, frumos, sub bară.", a declarat Basarab Panduru, la Prima Sport.

Panduru l-a evidenţiat şi pe Claudiu Petrila, fotbalistul de la Rapid pe care îl vede capabil să intre în circuitul echipei naţionale la următoarele acţiuni ale "tricolorilor".

"Aş vrea să apreciez prima repriza făcută de Petrila, repriza a doua nu a mai fost, a dus prima repriză la un nivel bun de tot, un nivel cred de echipa naţională, cu care poţi să baţi la porţile echipei naţionale.", a mai spus Panduru.

Afla mai multe despre: rapidsuperligabasarab panduruunirea sloboziaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare