You are here:

"La final, Marius Şumudică ne-a spus asta". Rareş Pop a fost eroul celor de la Rapid cu Slobozia: "Sper"

"La final, Marius Şumudică ne-a spus asta". Rareş Pop a fost eroul celor de la Rapid cu Slobozia: "Sper"

Rapid

Comentarii

Rareş Pop (19 ani) a fost eroul celor de la Rapid în victoria cu Unirea Slobozia, iar atacantul a oferit concluziile meciului. Cristi Manea (27 de ani) a fost încântat că stadionul de la Clinceni a fost umplut cu suporteri rapidişti.

Rareş Pop, după Unirea Slobozia - Rapid 1-2, în Superliga

Rapid a învins luni seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Unirea Slobozia, în ultimul meci al etapei a zecea din Superliga. Rareş Pop a fost în formă şi a deschis scorul în minutul 24 din pasa superbă a lui Christensen. Pospelov a egalat în minutul 31, din careu, dar giuleştenii au trecut din nou în avantaj în minutul 60, când Rareş Pop a şutat sub transversală, din careu. 

După meci, Rareş Pop a oferit prima reacţie şi a dezvăluit că Marius Şumudică, cel care i-a strâns într-un cerc la final pe jucători, le-a spus fotbaliştilor că a fost mulţumit de atitudine. 

"A fost un efort de echipă. Singurul punct pozitiv a fost că am marcat, dar echipa a jucat, am dat tot şi am reuşit cele trei puncte. E rodul muncii mele de până acum şi să-mi ajut echipa în continuare. Orice jucător care începe din primul minut are parte de încrederea arbitrului. Ar fi bine să fie acea victorie a descătuşării, iar de acum să jucăm şi mai bine şi să obţinem puncte, că avem nevoie. La final, (n.r. - Marius Şumudică) ne-a spus că asta e atitudinea de care trebuie să dăm dovadă. 

Voi avea probleme dacă voi comenta cu ce a venit Marius Şumudică la Rapid (n.r. - în locul lui Neil Lennon). Ne-am simţit aproape ca acasă aici (n.r. - la Clinceni)", a declarat Rareş Pop, după reuşitele de la Clinceni, care au adus victoria Rapidului. 

Cristi Manea: "La final, Marius Şumudică ne-a felicitat"

"Suntem foarte bucuroşi, că scopul nostru era să luăm cele trei puncte, că am pierdut destule până acum. E greu când te egalează echipa adversă, dar ne-am păstrat calmul şi chiar am vorbit la pauză că trebuie să continuăm aşa, pentru că golul va veni. La final, Marius Şumudică ne-a felicitat şi ne-a spus că trebuie să mai strângem victorii. Chiar am jucat acasă aici, dar vrem să câştigăm şi pe Giuleşti, că oamenii ăştia chiar merită", a declarat fundaşul dreapta de la Rapid, Cristi Manea.  

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica rapidrares popcristi maneaunirea slobozia rapid 

viewscnt
Articole similare