You are here:

Din cantonamentul FCSB, Daniel Bîrligea a dezvăluit subiectul care-l răscoleşte! Atacantul a lăcrimat în faţa camerei: "Un trai mai bun" | VIDEO

Din cantonamentul FCSB, Daniel Bîrligea a dezvăluit subiectul care-l răscoleşte! Atacantul a lăcrimat în faţa camerei: "Un trai mai bun" | VIDEO

FCSB

Comentarii

Daniel Bîrligea (24 de ani) bagă spaima în fudaşii adverşi, dar are şi o mare slăbiciune. Atacantul de la FCSB a izbucnit în lacrimi când şi-a adus aminte de copilărie.

Subiectul care l-a făcut pe Daniel Bîrligea să lăcrimeze! "Aici plâng. A indurat mult şi încă îndură"

Bîrligea este acum unul dintre cei mai buni jucători români din campionat, dar viaţa nu i-a surâs întotdeauna. 

Copilăria lui nu a fost deloc uşoară. Părinţii s-au despărţit, iar mama lui a fost nevoită să muncească foarte mult, pentru a-şi întreţine copiii. 

"Aici plâng (n.r. - îi dau lacrimile). Luptătoare (n.r. - nu îşi găseşte cuvintele, duce mâna la nas şi la ochi, se şterge de lacrimi, oftează). Luptătoare, puternică şi neînvinsă de nimeni!

(n.r. - În continuare eşti băiatul mamei?) Da!", a spus atacantul abia sosit la FCSB.

Daniel Bîrligea vrea să o răsplătească pe mama lui pentru toate sacrificiile făcute. 

"Cu siguranţă un trai mai bun pentru ce a făcut mama pentru noi şi sper să le ajut încet, încet. Mai mult pe mama, că a indurat mult şi încă îndură. Când eram mic mi-aş fi dorit o casă stabilă pentru mama. Încă nu s-a îndeplinit, dar sper să se întâmple. Mama nu stă pe stradă, dar va veni şi momentul când îi voi lua o casă", a mai spus Daniel Bîrligea. 

Născut în Brăila, Daniel Bîrligea a plecat alături de familie în Italia la o vârstă fragedă, iar visul în fotbal l-a continuat în România, atunci când a fost transferat de CFR Cluj, în ianuarie 2022. 

Transferat pentru peste două milioane de euro de la CFR Cluj la FCSB, Daniel Bîrligea a debutat pentru campioana Superligii în remiza cu Petrolul Ploieşti, scor 1-1, în etapa a zecea. Atacantul a prins 45 de minute pe teren şi nu a impresionat în primul meci. 

  • 101 meciuri, 29 de goluri şi 11 pase decisive sunt cifrele lui Daniel Bîrligea la CFR Cluj. 

 

Afla mai multe despre: daniel birligeadaniel birligea fcsb 

viewscnt
Articole similare