You are here:

Radu Drăguşin a fost la un pas să ajungă la FCSB! Omul care l-a crescut a dezvăluit episodul: "Am fost la baza din Berceni, a văzut condiţiile"

Radu Drăguşin a fost la un pas să ajungă la FCSB! Omul care l-a crescut a dezvăluit episodul: "Am fost la baza din Berceni, a văzut condiţiile"

FCSB

Comentarii

Radu Drăguşin (22 de ani) a devenit cel mai scump fotbalist român transferat, iar fundaşul central a fost la un pas să ajungă al FCSB în urmă cu mai mulţi ani, când încă era în România.

"Radu Drăguşin este un polisportiv, când era mai mic a făcut şi baschet"

Genoa a încasat 25 de milioane de euro, iar Radu Drăguşin a făcut pasul la Tottenham, pentru care a evoluat de 11 ori. 

Fundaşul central a avut o ascensiune fulminantă în Italia, iar parcursul său putea fi diferit, după cum recunoaşte Mihai Badea, conducătorul secţiei de nataţie de la CSM Bucureşti, despre Radu Drăguşin, fotbalistul crescut de el la Regal Sport.

Om cu ştate vechi şi în fotbalul românesc, actualmente vicepreşedintele Asociaţiei Municipale de Fotbal Bucureşti, Mihai Badea este sigur că „perla” clubului său, Regal Sport, Radu Drăguşin, ar face faţă ci brio unor astfel de provocări „acvatice”.

"Este un profesionist desăvârşit, de mic aşa a fost. Eu mereu am spus că s-a născut cu banderola pe mână! 100% l-aş lua pe Radu cu mine, pentru că aş fi pe mâini bune. Radu este un polisportiv, când era mai mic a făcut şi baschet la nivel înalt, a avut de ales între fotbal şi baschet şi a ales fotbalul", a dezvăluit Mihai Badea, înotător, şeful secţiei de nataţie la CSM Bucureşti, pentru Sportsnet.ro.

Radu Drăguşin, la un pas de FCSB

Badea povesteşte că fotbalistul lui Tottenham a fost dorit cu insistenţă de FCSB, însă fundaşul care avea atunci 16 ani era convins că viitorul său este într-un campionat din afară.

"Radu ştia că îşi doreşte să joace în străinătate şi la acel moment aveam oferte din Italia pentru el, doar că am promis că mergem la discuţii cu FCSB şi ne-am ţinut de cuvânt. 

Am fost la baza din Berceni, a văzut şi el condiţiile de pregătire, cei de la FCSB au vorbit cu el, i-au spus ce i se oferă, însă Radu era convins că vrea să joace în străinătate. 

Le-a mulţumit celor de la FCSB, dar i-a refuzat", a mai spus Mihai Badea, înotător, şeful secţiei de nataţie la CSM Bucureşti.

Afla mai multe despre: radu dragusinradu dragusin fcsbradu dragusin tottenham 

viewscnt
Articole similare