You are here:

Steaua Bucureşti, neprogramată pentru următoarea etapă din Liga 2 şi penalizată de FRF. Explicaţia clubului: "S-a cerut anularea penalităţii"

Steaua Bucureşti, neprogramată pentru următoarea etapă din Liga 2 şi penalizată de FRF. Explicaţia clubului: "S-a cerut anularea penalităţii"

Steaua

Comentarii

Steaua Bucureşti, formaţia de pe locul trei al clasamentului ligii secunde, se află într-o situaţie neaşteptată.

Gruparea antrenată de Daniel Opriţa ar putea fi neprogramată pentru următoarea etapă din Liga 2. Federaţia Română de Fotbal a făcut un anunţ în acest sens, în care au dezvăluit faptul că Steaua Bucureşti nu au achitat baremurile de arbitraj şi ale observatorilor.

Clubul din Ghencea a oferit un răspuns, prin care a anunţat faptul că datoriile au fost plătite şi cer ca partida cu Csikszereda, liderul clasamentului din Liga 2, să fie programat pentru etapa a opta.

Reacţiile ambelor părţi în scandalul neprogramării Stelei în Liga 2

"S-a plătit astăzi. Observatorul şi un arbitru nu au trimis facturile în timp util la club. Clubul, când face plata, face un singur raport pentru toate facturile de la un meci. La plata arbitrilor şi observatorilor se face un singur raport, iar cum nu sosiseră toate facturile, nu s-a putut face plata!

Ei nu au trimis facturile, iar FRF a dat sancţiunea, care va fi imediat anulată când se va constata că plata a fost efectuată. S-a cerut şi anularea penalităţii", au transmis cei de la CSA Steaua, conform liga2.ro

"În temeiul art. 83/12 din RD, clubul Steaua Bucureşti se sancţionează cu Neprogramarea echipei Steaua Bucureşti la jocurile oficiale următoare până la achitarea baremurilor de arbitraj şi a observatorilor, delegat de joc şi i se aplică penalitate sportivă de 1400 lei", a transmis FRF.

Afla mai multe despre: steaua bucurestiliga 2frf 

viewscnt
Articole similare