You are here:

Când va reveni Mircea Rednic pe banca celor de la UTA Arad după operaţia la inimă. Anunţul oficial al clubului

Când va reveni Mircea Rednic pe banca celor de la UTA Arad după operaţia la inimă. Anunţul oficial al clubului

UTA

Comentarii

Mircea Rednic, antrenorul celor de la UTA Arad, a fost operat la inimă după partida arădenilor de pe teren propriu din etapa a 10-a din Superliga, în faţa celor de la Poli Iaşi.

UPDATE | Clubul UTA Arad a oferit o actualizare legată de starea antrenorului principal al echipei, Mircea Rednic, care va reveni pe banca "Bătrânei Doamne" la partida cu CFR, de la Cluj-Napoca.

"Antrenorul principal al echipei noastre, Mircea Rednic, a fost în această dimineaţă la Spitalul Judeţean Arad pentru un control postoperator la un an în urma infarctului miocardic suferit în timpul jocului cu FCSB.

Acesta este în afara oricărui pericol, se simte bine şi mulţumeşte sutelor de mesaje primite de încurajare, iar sâmbătă va fi din nou pe banca tehnică pentru duelul cu CFR Cluj!", au transmis cei de la UTA Arad, pe reţelele de socializare.

Antrenorul "Bătrânei Doamne" s-a simţit rău după meciul cu Poli Iaşi şi a ajuns la spital pentru investigaţii. Fostul internaţional a ajuns la Serviciul Urgenţe de la Spitalul Clinic Judeţean Arad. Rednic s-a întors acasă pe semnătură, însă a promis că se va întoarce la spital, marţi.

Probleme de sănătate pentru Mircea Rednic după partida cu Poli Iaşi

Cristian Dină, medicul care l-a operat şi în urmă cu un an, a fost cel care s-a ocupat de operaţia la inimă a antrenorului UTA-ei. Acesta i-a montat încă două stenturi, anunţă sportarad.ro

În luna august a anului 2023, Rednic a suferit un infarct în timpul unei partide împotriva celor de la FCSB.

Rednic îşi propune să revină la antrenamentele echipei în următoarele zilei, în condiţiile în care a ajuns la patru stenturi la cord. În următoarea etapă, UTA Arad o înfruntă pe CFR Cluj, în Gruia. La capătul etapei a zecea din Superliga, UTA ocupă locul 14, cu nouă puncte după zece meciuri disputate.

Afla mai multe despre: uta aradmircea rednicpoli iasisuperliga 

viewscnt
Articole similare