You are here:

"Nimeni nu mă crede!". Patronul milionar care circulă doar cu metroul în Bucureşti: "Gigi Becali a aflat din presă. Trebuie să fii arogant să mergi singur în maşină" | VIDEO

"Nimeni nu mă crede!". Patronul milionar care circulă doar cu metroul în Bucureşti: "Gigi Becali a aflat din presă. Trebuie să fii arogant să mergi singur în maşină" | VIDEO

Special

Comentarii

Valeriu Iftime este un exemplu pentru milionarii ţării. Patronul lui FC Botoşani foloseşte doar metroul, de fiecare dată când ajunge în Bucureşti. Iftime are grijă de mediu, dar şi de timpul său, pe care vrea să îl folosească într-un mod eficient.

Valeriu Iftime preferă metroul în Bucureşti: "Este o chestiune de a economisi timpul"

  • Valeriu Iftime este co-fondator al grupului de firme Elsacol, care se ocupă cu lucrări de construcţii a proiectelor utilitare pentru fluide. 
  • Cifra de afaceri a firmei a fost de 344.403.264 de lei pentru 2022, profitul a fost de 21.982.655 de lei.

Atunci când are treabă în Bucureşti, patronul de la FC Botoşani alege metroul. 

"Este o chestiune de a economisi timpul, energia. Te poţi organiza mult mai bine. Acum, în toate capitalele europene metroul este un mijloc ultra eficient. Eu cred că metroul şi chiar în Bucureşti sunt multe, foarte multe puncte... Sunt de departe cele mai bune puncte de a te deplasa în Pipera sau în alte zone. Foarte aglomerat, şofer, maşină... Pentru mine, economic e mai bun metroul, dar nu o fac din economie, pur şi simplu pentru organizarea mea şi este mult mai bine. 

Prin '84 sau ceva de genul, când a fost făcut metroul, veneam în Bucureşti şi nici avionul nu era o mai bună distracţie decât să mergi cu metroul. Este o realizare a noastră, bănuiesc că o să se şi extindă, o să se şi mai aranjeze un pic tavanele astea", a recunoscut Valeriu Iftime. 

Valeriu Iftime: "Nimeni nu mă crede"

Vestea că patronul de la FC Botoşani foloseşte metroul în Bucureşti a fost aflată şi de alţi afacerişti, iar Iftime a fost întrebat cum a reacţionat Gigi Becali. 

"A aflat din presă, dar nimeni nu mă crede. Ăsta blufează. Nu ştiu, că nu am vorbit subiectul ăsta cu nimeni. Până la urma e viaţa noastră şi nu cred că cineva care are o anumită măsură a timpului şi a organizării vieţii lui ar refuza metroul. Nu cred.

Transportul public în oraşele României trebuie să fie singura soluţie eficientă. E o chestiune să fii arogant să mergi singur în maşină. Eu vin din Botoşani în Bucureşti şi, în ultimii 15 ani, nu cred că am făcut drumul asta cu maşina de 10 ori, iar în Bucureşti Uber, metroul şi autobuzul... Sunt câteva locaţii interesante în care merg cu autobuzul", a mai spus Valeriu Iftime. 

Declaraţia de avere a lui Valeriu Iftime

După ce a activat doar în mediul privat, Valeriu Iftime a fost obligat să-şi publice declaraţia de avere, întrucât a ajuns preşedintele Consiliului Judeţean din Botoşani.

El deţine împreună cu familia: 

  • 18 terenuri, intravilane, agricole şi extravilane.
  • Multiple proprietăţi, printre care şi spaţii comerciale.
  • Două motoscutere, un VW Tiguan, o remorcă Atec şi un ATV
  • Bijuterii în valoare de 50.000 de euro
  • Tablouri a căror valoare se ridică la 100.000 de euro
  • Patru depozite bancare: două de câte 200.000 de euro fiecare, un altul de 50.000 de euro şi ultimul de 100.000 de lei. De asemenea, apar un fond de investiţii de 100.000 de euro şi totodată şase conturi curente care totalizează 1.723.000 de lei, respectiv 10.000 de euro. 
  • A împrumutat 11 entităţi cu 3 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: valeriu iftimevaleriu iftime metroupatron la metrou bucurestivaleriu iftime fc botosani 

viewscnt
Articole similare