You are here:

"M-a surprins, trebuie să recunosc". Echipa din Superliga pe care a pus ochii Ciprian Marica: "N-au făcut aşa mari transferuri, dar uite ce fac"

"M-a surprins, trebuie să recunosc". Echipa din Superliga pe care a pus ochii Ciprian Marica: "N-au făcut aşa mari transferuri, dar uite ce fac"

Superliga

Comentarii

Acţionarul minoritar de la Farul Constanţa, Ciprian Marica, a numit una dintre revelaţiile sale din acest sezon al Superligii. De asemenea, fostul internaţional a analizat situaţia de la echipa pe care o reprezintă şi a tras câteva concluzii despre FCSB.

Ciprian Marica, impresionat de Dinamo Bucureşti

Dinamo Bucureşti a reuşit să urce pe locul al treilea în Superliga, după 10 etape, iar Ciprian Marica este impresionat de echipa pentru care a jucat până în 2004. 

"Maxim m-a surprins Dinamo, trebuie să recunosc. N-au făcut aşa mari transferuri, dar uite că îi dau continuitate unui antrenor care dovedeşte că merită să i acorde încredere. Contează foarte mult antrenorul şi, atunci când s-au salvat la limită în sezonul trecut, condamnam şi spuneam primul că un antrenor străin nu e indicat în momentele alea. A reuşit să treacă peste perioada grea. Şi uite că reuşeşte astăzi să facă din Dinamo o echipă frumoasă, cu un fotbal bun, cu un fotbal care-ţi dă speranţe", a declarat Ciprian Marica. 

El a tras şi câteva concluzii despre sezonul sub aşteptări, momentan, al echipei de la malul mării. 

"Farul a început mai greu şi sperăm ca uşor, uşor lucrurile să intre pe o direcţie. Nu e uşor să reconstruieşti de la zero. De multe ori eşti nevoit să pierzi jucători, că ştiţi foarte bine latura financiară. Ne-am dorit şi îi înţelegem pe suporteri Gica întotdeauna a spus întotdeauna că are nevoie de parteneri. Sperăm că autorităţile locale să vina mai aproape de echipă, nu e niciodată prea tărziu. Ne străduim şi muncim, Gică Hagi este cel care nu face altceva decât fotbal. A reuşit o performanţă extraordinară acum doi ani, acum sperăm să prindem play-off-ul", a spus fostul atacant al naţionalei României. 

Ciprian Marica: "Îmi doresc ca FCSB să reuşească"

Campioana României debutează în Europa League cu RFS, joi, de la 22:00, live text pe Orangesport.ro, iar CIprian Marica a analizat-o pe FCSB. 

"FCSB e o echipă care caută şi primul 11, şi forma. A început apatic campionatul, e în luptă pentru puncte, pentru a prinde play-off-ul. Această competiţie internaţională cumva... Au o încărcătură şi o concentrare. Trebuie să te ridici la nivel, este şi componenta financiara foarte importantă acolo. Îmi doresc ca ei să reuşească, ne reprezintă ţara şi, ca oricare român, îmi doresc ca echipele romaneşti să aibă un parcurs cât mai lung. FCSB nu va fi uşor, dar are jucătorii necesari pentru a putea să se impună", a adăugat conducătorul de la Farul. 

 

Afla mai multe despre: ciprian maricaciprian marica dinamociprian marica farulciprian marica fcsb 

viewscnt
Articole similare