You are here:

Noul marcator din Giuleşti a explicat de ce a ales să semneze cu Rapid: "Mi s-a arătat că sunt dorit"

Noul marcator din Giuleşti a explicat de ce a ales să semneze cu Rapid: "Mi s-a arătat că sunt dorit"

Rapid

Comentarii

Alex Dobre (26 de ani), noul jucător al celor de la Rapid a marcat la debutul său în Superliga.

Fostul jucător al celor de la Bournemouth, cu apariţii în Ligue 1 şi Primeira Liga, la echipe precum Dijon şi Famalicao, a avut parte de un debut excelent la Rapid.

Fotbalistul care a reuşit să marcheze o "dublă" la primul său meci în Superliga a vorbit despre discuţiile purtate cu oamenii aflaţi în conducerea celor de la Rapid înainte de a semna cu formaţia din Superliga.

Aflaţi într-o situaţie dificilă în clasament, Rapid s-a putut baza pe trei debutanţi la partida cu Farul, câştigată de gazde cu scorul de 5-0. Clinton N'Jie, Aaron Boupendza şi Alex Dobre au debutat în victoria giuleştenilor în faţa Farului Constanţa.

Alex Dobre: "Mi-a plăcut foarte mult ce am discutat, mi s-a părut un proiect foarte bun"

"Am avut o discuţie cu cei din conducerea clubului. Mi-a plăcut foarte mult ce am discutat, mi s-a părut un proiect foarte bun, în care m-am regăsit. Mi s-a arătat că sunt dorit. În mintea mea nu a părut că este un pas înapoi revenirea în Superliga. Rapid este un club mare, m-am gândit că este un pas foarte bun pentru mine.

Era deja târziu în fereastra de mercato, fostul meu club mi-a închis mai multe drumuri. Domnul Şucu şi cei din conducere s-au arătat foarte interesaţi de mine", a declarat Alex Dobre, la Fanatik.

1.000.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului cu două prezenţe în tricoul echipei naţionale, conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: rapidsuperligaalex dobredan sucufarul 

viewscnt
Articole similare