You are here:

Gigi Becali îi ţine pumnii Farului în lupta la play-off: ”Numai Gică Hagi poate să facă peste noapte o echipă să zburde”

Gigi Becali îi ţine pumnii Farului în lupta la play-off: ”Numai Gică Hagi poate să facă peste noapte o echipă să zburde”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (59 de ani) este singurul care mai poate face ca Farul să strălucească din nou, aşa cum a reuşit şi în sezoanele trecute.

Farul Constanţa a fost umilită de Rapid în Giuleşti, scor 0-5, în etapa a 13-a din Superliga României, iar situaţia este cum nu se poate mai complicată la formaţia de la malul mării.

Ce-şi doreşte Gigi Becali finului Gică Hagi: ”Numai el poate să facă ceva din Farul să fie în play-off”

Campioană a României în urmă cu două sezoane, trupa dobrogeană ocupă în acest moment doar locul 14 în campionat, cu 13 puncte acumulate în 13 partide disputate, iar şansele de a prinde play-off-ul sunt din ce în ce mai reduse. Farul are o singură victorie în ultimele cinci runde şi trei în tot campionatul.

Dar Gigi Becali este convins că singurul care poate redresa situaţia dificilă a Farului Constanţa este nimeni altul decât Gică Hagi. Patronul FCSB-ului are încredere în faptul că ”Regele” poate să găsească formula magică şi să-i facă pe ”marinari” să scape de probleme.

”De Gică îmi pare rău în orice timp şi oricând. Să fii Hagi, să ai numele pe care îl ai şi valoarea pe care o ai, şi apoi să joci în play-out, îmi pare rău de el, dar n-am ce să fac eu. Numai Gică poate să facă ceva din Farul să fie în play-off. Numai el! Dacă nu este el la Farul, înţelegi?

El este acolo şi poate să inventeze ceva. El poate să facă peste noapte o echipă să zburde. Nu ştiu ce face el. E harul lui de la Dumnezeu. Doar Dumnezeu le dă acestor oameni har de ceva anume să inventeze ceva ce noi nu ştim ce are el şi cum face el. E taina Lui. Ţin pumnii ca la FCSB să câştige Gică”, a declarat Gigi Becali, la conferinţa sa de la palat.

Programul meciurilor următoare pentru Farul în campionat arată astfel: U Craiova (a), U Cluj (d), Slobozia (d), Oţelul (a), Botoşani (d), Iaşi (d) şi FCSB (a).

Afla mai multe despre: farulgica hagigigi becalifcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare