You are here:

Mesajul primit de Ianis Hagi înainte de Rangers - FCSB, în UEFA Europa League: "E păcat"

Mesajul primit de Ianis Hagi înainte de Rangers - FCSB, în UEFA Europa League: "E păcat"

UEFA Europa League

Comentarii

Rangers primeşte vizita celor de la FCSB într-o partidă a etapei a treia din UEFA Europa League.

Scoţienii speră să facă uitat eşecul din ultimul meci european, 4-1 pe terenul celor de la Olympique Lyon. Echipa lui Philippe Clement ocupă locul 17 în clasamentul din Europa League după două etape, cu trei puncte obţinute în prima etapă, în meciul cu Malmo.

Adversara formaţiei din Glasgow de la partida de joi seară, FCSB, este pe locul şase, cu două victorii din primele două partide.

Ianis Hagi, mijlocaşul român al formaţiei antrenate de Philippe Clement, nu va putea juca împotriva celor de la FCSB. Internaţionalul român nu face parte din lista grupării din Glasgow pentru meciurile din faza ligii în UEFA Europa League.

Tom Lawrence (30 de ani), unul dintre coechipierii lui Hagi de la Rangers, este bucuros de faptul că Ianis a fost primit la prima echipă şi abia aşteaptă ca acesta să revină pe teren la partidele din campionat.

Tom Lawrence: "Ianis este un jucător bun"

"Ianis este un jucător bun şi cred că a demonstrat acest lucru la echipa naţională şi la Rangers. A fost şi împrumutat, iar acum ne bucurăm că îl avem înapoi în lot. E păcat că la meciul cu FCSB nu ne poate ajuta, dar îl aşteptăm curând înapoi", a declarat Lawrence, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: uefa europa leagueianis hagitom lawrencerangersfcsb 

viewscnt
Articole similare