You are here:

Marius Niculae, critic după prestaţia lui Dinamo din "Eternul Derby": "Nu mi-a plăcut absolut nimic"

Marius Niculae, critic după prestaţia lui Dinamo din "Eternul Derby": "Nu mi-a plăcut absolut nimic"

Dinamo București

Comentarii

Marius Niculae a explicat de unde a apărut diferenţa valorică în derby, dar mai ales cum vede el viitorul lui Dinamo.

Dinamo - FCSB, partida care a adunat peste 45.000 de suporteri pe Arena Naţională, nu s-a ridicat la aşteptările publicului, mai ales al susţinătorilor lui Dinamo.

Pe final de joc, fanii din Ştefan cel Mare au început să părăsească stadionul, fiind neumulţumiţi de prestaţia favoriţilor. Nu doar scorul a dezamăgit, dar şi faptul că primul şut pe poartă al "câinilor" a fost în minutele de prelungiri.

Marius Nicuale, dezamăgit de nivelul partidei

"Până la golul lui Bîrligea a fost un meci anost. Nu mi-a plăcut absolut nimic din ce am vazut . Mai mult tribuna mi-a plăcut şi coregrafia pe care au facut-o cei de la Dinamo."

Fostul atacant al lui Sporting, a vorbit despre motivul pentru care FCSB a reuşit să câştige partida fără emoţii.

"Diferenţa a făcut-o din punctul meu de vedere valoarea . Aia e o execuţie a unui jucător de valoare. El nu a venit gratis ca mulţi jucători de la Dinamo, a venit pe bani.  Asta a făcut diferenţa. Deşi, după gol putea Dinamo să urce, să forţeze măcar un rezultat de egalitate.", a declarat fostul atacant.

Poate Dinamo să prindă un loc de play-off

Marius Niculae crede în evoluţia fostei sale echipe, dar şi în forma bună arătată în acest sezon.

"E bine ca şi-a propus un obiectiv de play-off. Nu-şi mai fac probleme(n.r.la retrogradare). De ce să nu-ţi impui? De cand s-a înfiinţat Dinamo şi-a pus ca obiectiv numai locul întâi.", a spus Marius Niculae.

Lotul avut la dispoziţie de Kopic, pare destul de neexperimentat, foarte mulţi jucători care îndeplinesc regula U21, dar şi fotbalişti care nu sunt foarte bine cotaţi.

Fostul vârf al lui Dinamo, crede ca perioada de transferuri din iarnă va putea ajuta foarte mult echipa, câteva achiziţii ar stabiliza lotul.

"Campionatul e lung. Se pot face transferuri în iarnă. Uite , ne uităm la Rapid care au facut trei transferuri şi a schimbat faţa echipei."

Afla mai multe despre: marius niculaedinamoderby 

viewscnt
Articole similare