You are here:

Mihai Popescu a numit avantajul pe care FCSB îl are în faţa celor de la Rangers, înaintea duelului din Europa League: "Putem profita"

Mihai Popescu a numit avantajul pe care FCSB îl are în faţa celor de la Rangers, înaintea duelului din Europa League: "Putem profita"

UEFA Europa League

Comentarii

FCSB o înfruntă pe Rangers, pe Ibrox Park, în al treilea meci al ambelor echipe din UEFA Europa League.

Mihai Popescu, fundaşul transferat de FCSB de la Farul în perioada de "mercato" încheiată în luna septembrie a vorbit despre partida echipei sale din Scoţia, împotriva celor de la Glasgow Rangers. Popescu este singurul jucător din lotul celor de la FCSB cu experienţă împotriva formaţiei din Glasgow.

Fundaşul în vârstă de 31 de ani a evoluat timp de trei ani în Scoţia pentru formaţii precum St. Mirren, Hearts şi Hamilton Academical. Popescu ştie la ce să se aştepte din partea fanilor de pe stadionul pe care a mai evoluat o dată în carieră.

Mihai Popescu: "Nu ştiu dacă au criză, au pierdut un meci"

"O să fie o atmosferă incredibilă, sunt sigur că va fi un stadion plin, ne aşteaptă un meci frumos. Am jucat o singura dată aici, ştiu ce atmosferă va fi. Avem un parcurs perfect până acum, sperăm să ne menţinem pe această linie, sperăm să ieşim fericiţi de pe teren la sfârşit.

Putem profita, dar nu ştiu dacă au criză, au pierdut un meci, orice echipă are momente mai bune sau mai puţin bune. Ne lipsesc jucători importanţi, lipsesc căpitanii, dar cu siguranţă cei care îi vor înlocui vor fi la fel de dăruitori şi cu siguranţă vom scoate puncte.", a declarat Mihai Popescu, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: uefa europa leaguefcsbrangersmihai popescu 

viewscnt
Articole similare