Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce salariu va avea Adrian Mazilu la Brighton şi când va ajunge în Anglia

Ce salariu va avea Adrian Mazilu la Brighton şi când va ajunge în Anglia

Fotbal

Comentarii

Se pare că transferul lui Adrian Mazilu (17 ani) de la Farul la Brighton (Anglia) a intrat în linie dreaptă.

Chiar dacă şefii Farului nu au confirmat transferul lui Adrian Mazilu în Anglia, la Brighton, se pare că cele două părţi se află într-o negociere amplă, de durată, şi este doar o chestiune de timp până va fi oficializată trecerea.

  • 1,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Adrian Mazilu, conform transfermarkt.de.

Adrian Mazilu se va transfera la Brighton

Conform informaţiilor oferite de playsport.ro, Farul Constanţa va încasa trei milioane de lire sterline în schimbul jucătorilor, adică aproximativ patru milioane de euro.

De asemenea, ”marinarii” vor păstra şi un procent din viitoarea vânzare a jucătorului. În plus, Gică Hagi speră să obţină şi împrumutul jucătorului la Farul pentru şase luni sau chiar un an, într-un sezon foarte aglomerat pentru campioana României.

Sursa citată anunţă că Adrian Mazilu va avea un salariu consistent la Brighton: 35.000 de lire sterline pe lună (40.000 de euro), un salariu care l-ar plasa în topul celor mai mari salarii din Superligă, dacă l-ar fi avut la Farul Constanţa.

M-aş vedea prin Premier League. Acolo cred că mă potrivesc cel mai bine. Îmi place Barcelona şi aş vrea să joc pentru clubul meu preferat din străinătate, dar Premier League e o ligă mai dură, cu intensitate mai mare, şi cred că mi-ar plăcea cel mai mult ritmul”, declara Adrian Mazilu în urmă cu câteva luni.

Luni seară, celebrul jurnalist italian Fabrizio Romano a anunţat că mutarea lui Adrian Mazilu la Brighton este bătută-n cuie, însă nu există niciun anunţ oficial.

Brighton a ajuns la un acord pentru semnătura talentatului Adrian Mazilu, pentru luna ianuarie 2024. Înţelegerea cu Farul va fi perfectată în această săptămână. Se va alătura clubului în 2024”, a scris Fabrizio Romano pe contul personal de Facebook.

Afla mai multe despre: adrian mazilubrighton 

viewscnt
Articole similare