Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce salariu va avea Edi Iordănescu la echipa naţională. Burleanu i-a oferit mai mult decât a cerut: ”Nu poţi să iei mai puţin decât Mirel Rădoi”

Ce salariu va avea Edi Iordănescu la echipa naţională. Burleanu i-a oferit mai mult decât a cerut: ”Nu poţi să iei mai puţin decât Mirel Rădoi”

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Burleanu i-a oferit lui Edi Iordănescu un salariu mai mare decât cel solicitat de fostul antrenor al FCSB-ului.

Edi Iordănescu şi-a dat acordul să fie noul selecţioner al echipei naţionale şi este de aşteptat ca el să fie prezentat oficial în următoarele zile.

Fostul antrenor al FCSB-ului n-a avut pretenţii salariale exagerate, dar Răzvan Burleanu a decis să-i ofere un salariu mai mare decât cel pe care l-a cerut.

Ce salariu va avea Edi Iordănescu la echipa naţională. Decizie surprinzătoare luată de Răzvan Burleanu

Cei de la FRF şi Edi Iordănescu au negociat intens în ultimele zile, după ce Ladislau Boloni a refuzat oferta de la echipa naţională.

Antrenorul în vârstă de 43 de ani n-a avut condiţii prea dure, în contrast cu stilul pe care îl are atunci când negociază cu echipele de club.

Potrivit Fanatik.ro, Edi Iordănescu a solicitat de la FRF un salariu luna de 15.000 de euro şi le-a transmis oficialilor că ”este cea mai mare onoare şi oportunitate să antrenezi naţionala ţării tale”.

În toată această situaţie, Răzvan Burleanu a surprins. Preşedintele FRF a luat cuvântul şi i-a transmis fostului antrenor al FCSB-ului că salariul său va fi mai mare.

Noua ofertă a FRF a fost de 20.000 de euro pe lună şi Burleanu i-a oferit şi argumentul: “nu poţi să iei mai puţin decât Mirel Rădoi!” În contractul dinte FRF şi Edi Iordănescu există şi clauze de performanţă.

Dacă Iordănescu jr reuşeşte să termina grupa de Liga Naţiunilor pe unul dintre primele două locuri, contractul se prelungeşte automat pe încă doi ani.

În cazul în care naţionala României termină grupa pe locul 3, rămâne la latitudinea conducerii FRF dacă reziliază sau nu unilateral contractul lui Edi Iordănescu.

Situaţia este clară dacă România termină pe locul 4 în grupă. În acest caz, contractul lui Edi Iordănescu este reziliat automat.

De altfel, aceste clauze au fost cele care l-au îndepărtat pe Laszlo Boloni de echipa naţională. Boloni a cerut un contract ferm, pe 4 ani, pentru a-şi duce la capăt proiectul pe care l-a gândit.

Cât despre grupa din Liga Naţiunilor, România se va lupta cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.


 

Afla mai multe despre: edi iordanescu 

viewscnt
Articole similare