Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce şanse are Florinel Coman să joace în FCSB-Sepsi. ”Are tratament cu antibiotice” | EXCLUSIV

Ce şanse are Florinel Coman să joace în FCSB-Sepsi. ”Are tratament cu antibiotice” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

FCSB o întâlneşte pe OSK Sepsi Sfântu Gheorghe, duminică, 11 februarie, de la ora 20:45, într-o partidă din etapa a 25-a din Superligă.

FCSB - Sepsi va fi transmis ÎN DIRECT pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Joacă Florinel Coman în partida FCSB-Sepsi?

Înaintea acest duel, antrenorii celor de la FCSB trebuie să se decidă dacă vor risca prin titularizarea lui Florinel Coman, fotbalist care nu s-a simţit foarte bine în ultimele zile, din cauza unei răceli/gripe.

Al doilea marcator al celor de la FCSB (cu 10 reuşite) a fost doar rezervă etapa trecută, contra celor de la Oţelul, în victoria 2-1, însă a intrat în startul reprizei secunde.

Imediat după meci, Florinel Coman a făcut câteva zile de pauză pentru a-şi recăpăta forţele, iar joi s-a antrenat pentru prima dată normal, alături de colegii săi.

Prezent în studioul Orange Sport, preşedintele CA de la Steaua, Mihai Stoica, nu a dorit să spună exact dacă Florinel Coman va juca contra covăsnenilor, însă a declarat că jucătorul va rămâne sub tratament cu antibiotice până în ziua meciului. 

Dacă a intrat în meciul contra Oţelului, când se simţea rău fizic, sunt şanse mari ca Florinel Coman să forţeze duminică, când ar trebui să scape de probleme.

Coman, astăzi (n.r. - joi) s-a antrenament pentru prima dată. Nici n-a venit la bază până acum. S-a simţit foarte rău. E sinuzită, amigdalită. Cine n-a avut d-astea. E oribil. Să nu poţi să înghiţi, e ceva înfiorători.

Are un tratament cu antibiotice pe care îl va lua inclusiv în ziua meciului. E clar că te înmoaie antibioticul, dar asta este. Cu vitamine şi cu superputerile lui”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: florinel comanmihai stoicafcsb-sepsi 

viewscnt
Articole similare