You are here:

Ce scrie cotidianul AS despre decizia Anamariei Prodan de a-l înlocui pe Miriuţă cu un antrenor de 35 de ani

Ce scrie cotidianul AS despre decizia Anamariei Prodan de a-l înlocui pe Miriuţă cu un antrenor de 35 de ani

Hermannstadt​

Comentarii

Ruben Albes este noul antrenor al echipei FC Hermannstadt, informaţie confirmată inclusiv de presa spaniolă.

"După ce a trecut pe la Valladolid, Celta sau Murcia, antrenorul galician va deveni cel mai tânăr antrenor din prima ligă din România. FC Hermannstadt şi-a găsit un nou antrenor. După remiza de sâmbătă de pe terenul lui Sepsi, clubul din  România a decis să rupă contractul cu Vasile Miriuţă, al cărui loc va fi luat de un spaniol: Ruben Albes. După o scurtă perioadă la Murcia, acolo unde a antrenat timp de doar şapte meciuri în 2019, galicianul va fi la conducerea proiectului Anamariei Prodan, impresar şi fost model Playboy, care a preluat clubul cu doar câteva zile în urmă cu obiectivul ferm de a duce echipa în Europa", scrie AS.

Conform sursei amintite, din staff-ul lui Ruben Albes vor face parte încă doi spanioli: Ivan Cabezudo va fi secund, iar Toni Madrigal, preparator fizic.

Vasile Miriuţă, demis de la FC Hermannstadt

Şefii lui FC Hermannstadt au decis să renunţe la serviciile lui Vasile Miriuţă după egalul cu Sepsi, scor 1-1. Noua conducere a clubului sibian va paria pe un antrenor spaniol, care a pregătit doar echipe de la el din ţară. Este vorba despre Ruben Albes, un antrenor de doar 35 de ani.

Afla mai multe despre: hermannstadt 

viewscnt
Articole similare