Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se întâmplă cu Billel Omrani. MM Stoica a dezvăluit cu ce probleme se confruntă fotbalistul | EXCLUSIV

Ce se întâmplă cu Billel Omrani. MM Stoica a dezvăluit cu ce probleme se confruntă fotbalistul | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Formaţia FCSB a învins, luni seară, cu scorul de 5-1, echipa CS Mioveni, în ultimul meci al etapei a 19-a din Superligă.

EXCLUSIV | Problema cu care se confruntă Omrani la FCSB: ”Asta e situaţia”. MM Stoica a dat din casă

Pentru FCSB au marcat Edjouma (31), Şut (45 şi 77), Coman (58) şi Radalavescu (87). Golul echipei CS Mioveni a fost marcat de Antal (74).

Billel Omrani (29 de ani) a semnat cu FCSB în luna septembrie, însă nu a reuşit să convingă deocamdată. Chiar dacă a venit mult în urmă cu pregătirea fizică şi pare că încă suferă din acest punct de vedere, francezul a fost titularizat împotriva lui CS Mioveni.

Omrani nu a convins şi a fost schimbat la pauză. Fotbalistul de la FCSB a fost, de asemenea, criticat de Viorel Moldovan şi Basarab Panduru. 

MM Stoica a sărit în apărarea jucătorului şi a explicat starea acestuia. 

”El are nişte probleme medicale pe care... el trebuie să facă prevenţie mai multă decât ceilalţi pentru că îl doare genunchiul. Are o problemă la genunchi. Nu e o problemă gravă, dar e o problemă pe care trebuie să o controleze în permanenţă.

Trebuie să ai tonus muscular foarte bun ca să nu mai simţi durerea respectivă. Are o mică întindere de ligament la genunchi”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

”Omrani evoluează pe două poziţii. La Botoşani, pasa de la golul victoriei este genială. Pasa este genială, cu spatele la poartă, a dat o pasă lui Edjouma, nimeni din tot stadionul nu a înţeles ce vrea să facă. Nu se poate spune că nu a ajutat echipa!

Are nişte calităţi, are ceva câteodată cum ne miram la Budescu că făcea nişte chestii din astea deosebite, ceea ce nu se aştepta nimeni să facă, aşa face şi Billel. Are o calitate extraordinară. Are şi o potenţă foarte mare. Poate să alerge foarte mult, doar că asta e situaţia, a venit când a venit”, a conchis MM Stoica. 

Billel Omrani a semnat cu FCSB la începutul lunii septembrie din postura de jucător liber de contract.

  • 1.3 milioane de euro este cota de piaţă a atacantului de 29 de ani, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

FCSB a urcat pe locul 4 după succesul din runda cu numărul 19, la egalitate de puncte cu CS Universitatea Craiova, dar având golaveraj mai bun.

EXCLUSIV | Duckadam, declaraţii foarte dure despre Pintilii: ”De ce să ne ascundem după degete?” Ce a spus despre antrenorul FCSB-ului

Afla mai multe despre: fcsbomranimm stoica 

viewscnt
Articole similare