You are here:

Ce se întâmplă cu Lucas Paqueta, acuzat de trucare de meciuri, înainte de Copa America. Anunţul Federaţiei Braziliane de Fotbal

Ce se întâmplă cu Lucas Paqueta, acuzat de trucare de meciuri, înainte de Copa America. Anunţul Federaţiei Braziliane de Fotbal
Comentarii

Acuzat de trucare de meciuri, mijlocaşul Lucas Paqueta (26 de ani), legitimat la West Ham, rămâne în lotul Braziliei pentru Copa America 2024.

Paqueta rămâne în lotul Braziliei pentru Copa America 2024

Lucas Paqueta, acuzat de Federaţia Engleză de fotbal că a primit voluntar cartonaşe galbene în mai multe meciuri, a fost reţinut în lotul echipei naţionale a Braziliei pentru Copa America.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Prezenţa lui Paqueta în lotul Braziliei era incertă, deoarece Federaţia Engleză îl acuzase pe jucătorul lui West Ham că este implicat într-o afacere de pariuri sportive. Mijlocaşul este suspectat că a căutat ”în mod intenţionat, în mai multe rânduri, să primească un cartonaş galben de la arbitru” pentru a favoriza anumite pariuri.

Paqueta, care riscă o suspendare grea, are timp până pe 3 iunie să-şi pregătească apărarea. În ciuda acestui context delicat, Federaţia Braziliană de Fotbal (CBF), printr-un comunicat de presă, a indicat că îşi menţine jucătorul pe lista pentru turneul final al Copei America, pentru a nu se antepronunţa în speţa respectivă.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Lucas Paqueta s-a deplasat joi la Orlando, în Florida, pentru a se alătura naţionalei braziliene care urmează să joace două meciuri amicale, cu Mexic (pe 9 iunie) şi Statele Unite (pe 13 iunie). După aceea, Brazilia va disputa Copa America.

Afla mai multe despre: lucas paquetawest hambraziliapariuri sportivecopa americapremier league 

viewscnt
Articole similare