Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce SMS i-a trimis Gigi Becali unui patron din Liga 1: ”Îl tachinez, că ţin la el!” :) Apoi i-a luat un jucător şi l-a adus la FCSB

Ce SMS i-a trimis Gigi Becali unui patron din Liga 1: ”Îl tachinez, că ţin la el!” :) Apoi i-a luat un jucător şi l-a adus la FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a dezvăluit ce SMS-uri îi trimite unui patron din Liga 1.

Gigi Becali este unul dintre puţinii patroni din Liga 1 care plătesc pentru transferuri. Acest lucru l-a ajutat să lege relaţii de prietenie cu patronii celorlalte echipe.

Omul de afaceri din Pipera a dezvăluit ce SMS-uri îi trimite unui alt patron din Liga 1, despre care spune că îi ”place de el”.

Ce SMS i-a trimis Gigi Becali unui patron din Liga 1

De-a lungul timpului, de când este patron în Liga 1, Gigi Becali a legat mai multe relaţii de prietenii cu patronii altor echipe. Ba chiar şi din tabăra rivalelor.

Aşa a ajuns în situaţia în care i-a devenit naş lui Cristi Borcea, deşi rivalitatea dintre FCSB şi Dinamo este cea mai intensă din fotbalul românesc.

Între timp, mulţi dintre prietenii lui Gigi Becali s-au retras din fotbal, dar patronul FCSB şi-a făcut alţii.

O relaţie specială are cu Valeriu Iftime, de la care în ultimii ani a cumpărat mai mulţi jucători. Patronul lui FC Botoşani l-a criticat în mai multe rânduri pe Gigi Becali, însă acesta spune că nu s-a supărat.

Ba dimpotrivă. Gigi Becali spune că îi place să-l tachineze pe Valeriu Iftime, deoarece îl simte apropiat. Şeful FCSB a dezvăluit că-i trimite frecvent SMS-uri, mai ales după eşecurile lui FC Botoşani.

Ultimul gest prin care Gigi Becali l-a tachinat pe Valeriu Iftimie a fost o declaraţie despre transferul lui Malcom Edjouma, pe care FCSB l-a transferat cu aproximativ 350.000 de euro.

Însă, ulterior, Gigi Becali a declarat că ar fi fost dispus să plătească chiar şi 900.000 de euro în schimbul mijlocaşului, dacă Iftime n-ar fi acceptat să-l cedeze.

Gigi Becali spune că a făcut această declaraţie tocmai pentru a-l tachina pe omologul său de la FC Botoşani şi, în realitate, ar fi fost dispus să plătească maximum 400.000 de euro în schimbul lui Edjouma:

”Aşa îmi place mie să-l tachinez pe Iftime. Dacă el tot timpul mă critică pe televizor, în interviuri. Mi-a zis Meme: 'Bă, Gigi, dar tu nu ai văzut ce face, cutare...' Am zis: 'Măi, Mihai, e un om bun, plăcut'.

Îmi place de el şi atunci îl tachinez. Când pierde Botoşaniul îi trimit eu mesaj: 'Felicitări pentru victorie!' Eu îl tachinez, pentru că ţin la el, îmi place ca om. I-am spus că dădeam 8-900.000 (n.r. pe Malcom Edjouma) ca să-l tachinez, să-l enervez.

E posibil să fi dat, să spunem, 400.000 poate dădeam, mai mult nu dădeam. E posibil să fi dat mai mult, nu ştiu. Cert este că jucătorul ăsta este un jucător pe care eu îl caut de 20 de ani şi nu am găsit niciunul până acum”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare