Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spune fotbalistul Astrei care a fost acuzat că a abuzat rasial un adversar: ”Am fost faultat”

Ce spune fotbalistul Astrei care a fost acuzat că a abuzat rasial un adversar: ”Am fost faultat”

Liga 2

Comentarii

În victoria Petrolului cu Astra, în minutul 34, Tiberiu Giuroiu a fost eliminat pentru că ar fi abuzat rasial un adversar.

Petrolul a reuşit să se impună în faţa Astrei, în deplasare, scor 2-1, în a 12-a etapă a Ligii 2. Ploieştenii au jucat aproape o oră în superioritate numerică, după eliminarea lui Tiberiu Giuroiu.

Fotbalistul Astrei a fost trimis la vestiare în minutul 34, după o altercaţie cu Sory Diarra. Disputa a încpeut în urma unui duel între cei doi, iar Giuroiu l-ar fi agresat verbal pe fotblistul de culoare al Petrolului.

Atacantul ploieştenilor a considerat că fusese faultat de adversar, iar, după ce nu a primit lovitură liberă, i-a pus piedică acestuia. Apoi, Diarra l-a împins pe Giuriou, iar Riza a intervenit şi el, împingându-l pe fotbalistul din Mali într-unul dintre asistenţi.

Pe filmare se poate vedea cum Diarra îi face semn asistentului că auzise ceva neplăcut, probabil acesta fiind motivul pentru care s-a repezit asupra lui Giuroiu.

Ce spune fotbalistul Astrei care a fost acuzat că a abuzat rasial un adversar

După meci, Giuroiu s-a apărat şi a spus că nu a înjurat pe nimeni şi că jucătorii aflaţi pe margine ar fi fost vinovaţi pentru scandal.

În plus, jucătorul Astrei a afirmat că arbitrul nu a vrut să îi asculte explicaţia şi a dat de înţeles că nu va avea fonduri să plătească amenda primită pentru cartonaşul roşu.

Am fost faultat, cei de pe margine au sărit cu injurii. Arbitrul a crezut, sau ce s-a întâmplat acolo, că eu... şi asta a fost.

Eu chiar n-am înjurat, cei de pe margine au sărit şi au înjurat, să se dea difuzarea să se vadă dacă am înjurat sau nu.

(n.r. ai încercat să-i explici arbitrului?) Da, dar degeaba. Tuşierul m-a indicat pe mine. Dacă am fi rămas în formulă completă am fi făcut un meci mult mai bun şi am fi adus un punct sau trei puncte acasă.

(n.r. ai resurse să plăteşti amenda?) Nu ştiu să vă spun acest lucru. (n.r. aţi primit ceva bani?) Nu am primit de foarte mult timp bani”, a declarat Tiberiu Giuroiu.

Reacţii dinspre Astra şi Petrolul după presupusul abuz rasial "Nişte chestii foarte urâte. Se repetă. Oamenii ăştia suferă când aud aşa cuvinte"

Afla mai multe despre: liga 2tiberiu giuroiuastra petrolul 

viewscnt
Articole similare