Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zlatan Ibrahimovic pune presiune pe Mbappe să ”devină cel mai bun” din lume: ”Trebuie să guste sânge şi să meargă prin flăcări”

Zlatan Ibrahimovic pune presiune pe Mbappe să ”devină cel mai bun” din lume: ”Trebuie să guste sânge şi să meargă prin flăcări”

PSG

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic i-a transmis un mesaj lui Kylian Mbappe, prin care îl îndemna să îşi iasă din zona de confort, pentru a deveni cel mai valoros fotbalist din lume.

Zlatan Ibrahimovic a fost primul adevărat superstar al PSG-ului. Suedezul a semnat cu formaţia pariziană în 2012, la 31 de ani, şi a petrecut patru sezoane în Franţa.

În cei patru ani petrecuţi la club, Zlatan a ridicat 13 trofee şi a devenit golgheterul all-time al echipei, până ca Edinson Cavani să îi doboare recordul.

După plecarea sa, PSG a reuşit să devină unul dintre cele mai cunoscut cluburi din lume. Venirile lui Neymar şi Mbappe au atras atenţia asupra formaţiei pariziene, pe care au pus-o cu adevărat ”pe hartă”.

Cei doi reprezintă nu doar doi fotbalişti extraordinari, ci şi doi fotbalişti ce produc mulţi bani prin imaginile lor. Iar dacă prestaţiile lor nu au fost cele mai bune în ultima vreme, conturile PSG-ului au continuat să fie umplute.

Zlatan Ibrahimovic pune presiune pe Mbappe să ”devină cel mai bun” din lume

Zlatan Ibrahimovic a avut un mesaj pentru Mbappe, prin care îl îndemna să aspire să fie cel mai bun. Suedezul l-a sfătuit pe starul lui PSG să fie mai dur cu el însuşi, pentru că îl va face mai bun.

Îl iubesc pe Mbappe, dar nu face destul. Poate deveni foarte puternic dacă se răneşte. Trebuie să guste sânge şi să meargă prin flăcări.

Înconjoară-te cu oameni care îţi spun că nu eşti destul de bun şi vei deveni cel mai bun”, i-a tranmis Zlatan lui Mbappe.

Afla mai multe despre: psgzlatan ibrahimovickylian mbappe 

viewscnt
Articole similare