Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii unei favorite la promovare, puşi în gardă: ”Dacă nu dai randamentul pentru care eşti plătit, e normal să fii înlocuit” | EXCLUSIV

Jucătorii unei favorite la promovare, puşi în gardă: ”Dacă nu dai randamentul pentru care eşti plătit, e normal să fii înlocuit” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Într-un interviu cu Telekom Sport, Dani Coman, preşedintele luii Hermannstadt, i-a avertizat pe jucătorii săi.

Odată cu retrogradarea Astrei, clubul giurgiuvean a intrat într-o criză, iar mai toţi jucătorii şi mebrii staffului tehnic şi administrativ au părăsit clubul.

Printre aceşti, preşedintele Dani Coman a plecat şi el. Fostul portar a fost dorit de CFR Cluj, dar a ajuns la Hermannstadt, după ce şi-a dat acordul să meargă la Sibiu înainte de a ştii de interesul campioanei.

Ajuns în Liga 2, Coman vrea ca echipa sa să revină în Liga 1 la prima încercare. După meciul cu FC Braşov, de sâmbătă, câştigat in extremis de sibieni, scor 2-1, oficialul lui Hermannstadt şi-a avertizat jucătorii.

Dani Coman i-a criticat pentru prestaţia împotriva Braşovului şi le-a amintit că dacă nu îşi fac treaba, conducerea se va gândi să îi înlocuiască.

Jucătorii unei favorite la promovare, puşi în gardă

Un meci sub aşteptările pe care le am. Chiar dacă am dominat acest joc, nu sunt mulţumit decât de rezultat, în rest nu sunt mulţumit de modul cum s-a jucat azi.

Va fi o luptă grea (n.r. pentru promovare), sunt mai multe echipe care se luptă pentru accederea în primul eşalon, ne dorim şi noi să facem acest lucru.

Probabil pentru a promova mai avem nevoie de câteva modificări pe care trebuie să le facem urgent.

Jucătorii trebuie să înţeleagă că dacă nu dai randamentul pentru care eşti plătit, e normal ca şi conducerea să se gândească să mai aducă jucători, sau unii dintre ei să plece”, a declarat Dani Coman, pentru Telekom Sport.

După 12 etape, Hermannstadt este singura echipă neînvinsă din Liga 2. Opt victorii şi patru egaluri au însumat sibienii, iar aceştia ocupă poziţia secundă, la două puncte de liderul Petrolul, dar cu un meci în plus jucat.

În următoarea etapă, Hermannstadt o va înfrunta pe CSA Steaua, echipă aflată pe poziţia a şasea în clasament, la doar şase puncte de formaţia pregătită de Marius Măldărăşanu.

Afla mai multe despre: dani comanhermannstadt 

viewscnt
Articole similare