Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin a fost titular pentru Sampdoria în ultima partidă, dar nu a impresionat. Ce notă a primit românul după înfrângerea la scor în faţa lui Torino

Radu Drăguşin a fost titular pentru Sampdoria în ultima partidă, dar nu a impresionat. Ce notă a primit românul după înfrângerea la scor în faţa lui Torino

Stranieri

Comentarii

Radu Drăguşin a fost titular în înfrângerea Sampdoriei în faţa lui Torino, scor 0-3, în deplasare.

După ce a început primele partide pe bancă, Radu Drăguşin a primit în sfârşit şansa de a juca la Sampdoria.

Românul a debutat în urmă cu trei etape, când a fost introdus în minutul 20 în locul accidentatului Verre, şi a fost titular în ultimele două partide.

Dacă în primele două meciuri Drăguşin a impresionat, în cel de al treilea prestaţia sa a lăsat de dorit.

Echipa sa a pierdut cu 0-3 în faţa lui Torino, cu ”tricolorul” jucând 80 de minute în partea dreaptă a sistemului cu trei fundaşi folosit de D'Aversa.

Ce notă a primit Radu Drăguşin după înfrângerea la scor în faţa lui Torino

Internaţionalul român de tineret a încasat un galben în repriza a doua şi nu s-a remarcat în mod special, într-un meci în care echipa sa a încasat trei goluri, deşi el a fost pe teren doar pentru două dintre acestea.

Astfel, jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport i-au acordat un calificativ de doar 4,5/10, cel mai slab primit de când joacă în Italia.

Acesta a fost criticat pentru că ar fi ”lăsat spaţii în mai multe rânduri”, un semn că tânărul român nu este încă pe deplin obişnuit cu sistemul în care joacă.

Drăguşin mai are nevoie de timp pentru a se obişnui cu stilul de joc al Sampdoriei, dar este clar că Roberto D'Aversa vede un fotbalist în el.

După accidenatarea lui Verre, un mijlocaş de bandă, tehnicianul italian şi-a schimbat sistemul de la un 4-4-2 la un 3-4-2-1, sau un 3-5-2, pentru a îl acomoda şi pe Drăguşin în primul 11.

După 11 etape de Serie A, Sampdoria a reuşit să însumeze doar nouă puncte, astfel că se află pe poziţia a 15-a în clasament, la doar două puncte de locurile de retrogradare.

În următoarea etapă, echipa lui Radu Drăguşin va primi vizita Bolognei, echipă aflată la trei puncte în faţa Sampdoriei, pe poziţia a 13-a.

Afla mai multe despre: radu drăguşinsampdoriatorino sampdoria 

viewscnt
Articole similare