Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cicâldău poate pleca în Italia! S-a aflat suma pentru care Galatasaray îl vinde. Cel puţin 2 milioane de euro ajung la Universitatea Craiova

Cicâldău poate pleca în Italia! S-a aflat suma pentru care Galatasaray îl vinde. Cel puţin 2 milioane de euro ajung la Universitatea Craiova

Stranieri

Comentarii

Mijlocaşul român Alexandru Cicâldău (24 de ani) are parte de tratament special din partrea staff-ului lui Fatih Terim. Şefii lui Galatasaray se pregătesc şi de un eventual transfer al tricolorului, despre care turcii scriu că ar urma să primească oferte din Italia, în ianuarie. Multipla campioană a Turciei a stabilit suma cu care-l vinde.

Cim Bom Bom a transferat doi români la începutul sezonului, pe Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan, care au avut evoluţii apreciate la echipa din Istanbul. Ultimele informaţii susţin că fostul mijlocaş al Universităţii Craiova le-a atras atenţia echipelor din afara Turciei, care îl monitorizează şi care ar fi pregătite să facă primele oferte pentru el în următoarea perioadă de mercato. 

Alexandru Cicâldău ar putea pleca în Italia. Galatasaray cere cel puţin 10 milioane de euro

Fatih Terim i-a dat multe responsabilităţi lui Alexandru Cicâldău, care e titular în echipă în spatele atacantului, de unde a şi marcat trei goluri şi a oferit o pasă decisivă, în 12 meciuri. Totuşi, antrenorul l-a trecut într-un program special, la care va lucra alături de secundul Selcuk Inan. 

Astfel, românul va lucra suplimentar în privinţa loviturilor de pedeapsă şi a tuturor fazelor fixe, fiind primul executant al echipei, în acest moment. 

Turcii de la Sporx oferă informaţii şi despre o posibilă plecare a lui Alexandru Cicâldău în următoarea perioadă de transferuri. Sursa citată anunţă că tricolorul, care are o clauză de reziliere de 25 de milioane de euro, e urmărit de echipe din Italia.

Galatasaray a luat prima decizie şi a pregătit strategia. În ianuarie, atunci când şefii aşteaptă primele oferte pentru Alexandru Cicâldău, nu vor discuta propuneri în valoare de sub 10 milioane de euro.

Universitatea Craiova profită de pe urma transferului

În vară, oltenii şi-au vândut cel mai bun jucător pentru 6.5 milioane de euro, iar, pe lângă Universitatea Craiova, a profitat şi Farul Constanţa, care a încasat 2 milioane de euro, după ce a păstrat un procent din jucător. 

La rândul ei, Universitatea Craiova s-a înţeles cu turcii pentru 20% dintr-un viitor transfer al lui Cicâldău de la Galatasaray. Astfel, Mihai Rotaru primeşte minimum 2 milioane de euro, în momentul în care Galata va accepta o propunere în cazul românului. 

"Unul dintre cei trei vine!". Transferul carierei pentru Coman, Popescu sau Ivan! Anunţul făcut în străinătate

Afla mai multe despre: alexandru cicaldauuniversitatea craiova,  

viewscnt
Articole similare