Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spune Valentin Costache despre henţul făcut la golul CFR-ului împotriva Chindiei: ”Probabil mi-a dat în bandaj”. Bandajul era pe cealaltă mână

Ce spune Valentin Costache despre henţul făcut la golul CFR-ului împotriva Chindiei: ”Probabil mi-a dat în bandaj”. Bandajul era pe cealaltă mânăgalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR a câştigat 1-0 duelul cu Chindia din a 18-a etapă a Ligii 1, însă unica reuşită a ardelenilor ar fi putut fi anulată pentru henţ.

CFR Cluj a obţinut o victorie a la Dan Petrescu în deplasarea împotriva Chindiei, scor 1-0. Ardelenii au marcat unicul gol în minutul 21, prin Omrani, însă reuşita francezului ar fi putut fi anulată.

Valentin Costache, fotbalistul ce a pasat decisiv, şi-a folosit mâna pentru a controla balonul, înainte de a îi aşeza perfect mingea lui Omrani pentru finalizare.

Henţul a fost destul de clar, iar fotbaliştii Chindiei au protestat vehement, însă niciunul dintre arbitri nu a văzut îndeajuns de bine faza pentru a opri jocul.

Emil Săndoi şi jucătorii săi au rămas din nou dezamăgiţi de rezultat, pierzând rândul greşelilor de arbitraj făcute împotriva echipei de-a lungul campionatului.

Vinovatul Costache a vorbit şi el despre fază, însă a afirmat că nu a simţit că balonul l-ar fi lovit în mână, spunând că poate l-ar fi atins pe bandaj şi nu şi-ar fi dat seama, în condiţiile în care bandajul lui Costache se afla pe cealaltă mână faţă de cea cu care a atins balonul.

Explicaţia halucinantă a lui Valentin Costache în legătură cu henţul făcut la golul marcat de CFR împotriva Chindiei

Şi dacă m-ar fi lovit mingea nu aş spune acum că da, e normal. Dar eu nu am simţit nimic, nu ştiu. Probabil mi-a dat aici, în bandaj şi de aceea nu am simţit”, a declarat Valentin Costache.

Şi tehnicianul ardelenilor a vorbit despre fază, iar acesta a fost mai dispus să recunoscă faptul că golul echipei sale nu ar fi trebuit să fie validat.

În schimb, Dan Petrescu a contraatacat şi a spus că oricum clujenii avuseseră un penalty neacordat la puţin timp înainte de gol, astfel că o greşeală ar anula-o pe cealaltă.

M-am uitat şi eu, nu am ştiut de această fază. Acum am înţeles frustrarea lor, dar cred că am avut cu un minut înainte un penalty clar şi, dacă arbitrul acorda penalty şi marcam, era totul ok şi nu zicea nimeni nimic”, a spus Dan Petrescu.

Graţie victoriei împotriva Chindiei, CFR s-a desprins la 11 puncte de FCSB, deşi echipa pregătită de Toni Petrea are un meci în minus disputat.

Afla mai multe despre: chindia cfr cluj 

viewscnt
Articole similare